Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Transfer Borsası Son dakika transferleri - Biten transferler ve daha fazlası - Transfer haberleri - Futbol Haberleri
        1

        Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu iddialara böyle cevap verdi: Talisca hayal! Brezilyalı futbolcunun gündemlerinde olmadığını söyleyen Ağaoğlu, "Mali olarak hayal bile edemeyeceğimiz bir konu için niye görüşme yapayım?" dedi

        2

        Cenk Tosun'a Crystal Palace talip oldu. Merseyside ekibi, Cenk için Crystal'ın teklifi ni yetersiz buldu. Ancak, Crystal’ın Cenk ısrarı devam ediyor.

        3

        Vedat Muriç için Premier Lig ekipleri sıraya girdi! West Ham United, Leicester City ve Tottenham, devre arasında sarı-lacivertlilerin kapısını çalacak. Fenerbahçe'nin ise devre arasında bu satışa onay vermeyeceği kaydedildi.

        10

        Trabzonspor'da Donis Avdijaj, Ogenyi Onazi ve İvanildo Fernandes'in kadroda düşünülmediği öğrenildi. Üç isimden en az ikisiyle yollar ayrılacak.

        11

        Trabzonspor stoper transferi için çalışmalarını hızlandırdı. Marcelo Guedes ve Ragnar Sigurdsson ile temaslar sürüyor.

        12

        Çin basını 30 yaşındaki Alan Carvalho'nun Fenerbahçe’ye gitme ihtimalinin çok güçlü olduğunu bildirdi.

        16

        Bayern Münih, Real Madrid'den Borussia Dortmund'a kiralık olarak gönderilen 21 yaşındaki Faslı sağ bek Achraf Hakimi'yi renklerine bağlamak istiyor.

        17

        Devre arası transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ın listesine Serie A'dan bir oyuncu dahil oldu. Siyah beyazlı ekip, Atalanta forması giyen 21 yaşındaki santrfor Musa Barrow'u kiralık olarak kadrosuna katmak istiyor.

        18

        Ryan Babel'in Ajax ile görüşmeler yaptığını doğrulayan menajeri Winny Haatrecht, "Evet, Babel'in kiralanması için Ajax ile görüşüyoruz"dedi.

        19

        Roma'da forma giyen milli futbolcu Cengiz Ünder, İngilizleri peşinde koşturuyor. Ada'nın dev ekipleri Tottenham ve Everton'ın genç oyuncuyu takibe aldığı ve Ocak ayı içinde bu transferi noktalamak istediği iddia edildi.

        20

        Konyaspor, Brezilyalı forvet Rogerio Thuram'ı 1.5 yıllığına kiralık olarak kadrosuna kattı.

        21

        PSG'nin rekor bir bonservis bedeli ödeyerek Barcelona'dan kadrosuna kattığı Neymar sonunda kararını verdi. Brezilyalı yıldız, uzun süren belirsizliğin ardından Fransız ekibiyle yeni sözleşme imzalamaya karar verdi.

        25

        Sampdoria, Murillo için Galatasaray'ın yaptığı 1 milyon Euro'luk kiralama teklfiini reddetti ve 12 milyon Euro talep etti.

        26

        Sampdoria, Simon Kjaer'in peşinde. İtalyan ekibinin sportif direktörü Carlo Osti, "Kjaer tecrübesine, yeteneklerine ve kapasitesine inandığımız bir futbolcu. Umarım Kjaer yaptığımız transfer teklifini kabul eder" dedi.

        27

        TFF 1. Lig'in lideri Hatayspor, forvet Jeremy Bokila ile yollarını ayırdı.

        28

        Roma, Cengiz Ünder'in menajerine kulüp bulması için talimat verdi! Öte yandan Roma'nın Matteo Politano transferinde takasta kullanabileceği belirtildi.

        29

        Fenerbahçe'de Adil Rami, daha fazla oynamak istediğini belirterek ayrılık talebini yönetime iletti. Kısa süre içinde yollar ayrılacak.

        30

        Galatasaray, Eskişehirspor'dan Jesse Sekidika'yı renklerine bağladı. Sarı-kırmızılılar, Nijeryalı yıldızı bonservissiz transfer etti.