Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Son dakika: Ankara'da vahşi cinayet! Karısını çekiçle öldürüp bahçeye gömdü - Güncel haberler
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Ankara’da tartıştığı kocası tarafından başına çekiçle vurularak öldürülen kadının toprağa gömülü cansız bedenini ‘Baron’ isimli köpek buldu.

        Show Haber'in haberine göre, evin yeni kiracılarının 'Baron' isimli köpeği, bahçeyi kazınca bir cansız beden buldu. Kiracılar daha sonra polise başvurdu. Yapılan incelemede bulunan cansız bedenin önceki kiracının eşi Ayşen Çöl olduğu ortaya çıktı

        Eşini çekiçle öldüren Dursun Çöl, daha sonra komşuları ve yakınlarına karısının kaçtığını söyleyerek evden ayrıldı. Yeni kiracıların köpeği 'Baron' ise bahçede dolaşırken bir koku aldı. Ve cinayete kurban giden kadının cansız bedenini buldu.

        ÇEKİÇLE KARISINI ÖLDÜRDÜ

        İHA'da yer alan habere göre de, olayda Ayşen Çöl ile eşi Dursun Çöl tartışmaya başladı. Kısa sürede alevlenen tartışmada Dursun Çöl, evde bulunan çekiçle eşinin kafasına defalarca vurdu. Kafatası kırılan ve kanlar içerisinde kalan talihsiz kadın hayatını kaybetti.

        BEKÇİ KÖPEK BULDU

        Eşinin cansız bedenini alüminyum folyoya sardıktan sonra evin bahçesine gömen cani koca, çevresindekilere eşinin kendisini terk ettiği yalanını söyleyerek kayıplara karıştı.

        CANİ KOCA YAKALANDI

        Cinayete kurban giden Ayşen Çöl’ün cansız bedeni ise çukurdan çıkarılarak otopsi için Adli Tıp Kurumuna götürüldü.

        Kan donduran cinayeti işleyen cani koca ise polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.

        ÖNERİLEN VİDEO
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ