Valizden çıkan vahşetin sebebi belli oldu! Otomobilini sattığını söyleyince...
İzmir'in Buca ilçesinde, ateşe verilen valizde Metin Çetinkaya'nın (40) cansız bedeninin bulunmasıyla ilgili ortaya çıkan yeni detaylarla vahşetin sebebi de belli oldu. Tutuklanan 3 şüpheliden Velat Ç., birlikte alkol aldıkları Çetinkaya'nın otomobilini sattığını söylemesi üzerine plan yaptıklarını itiraf etti. Şüphelilerin Çetinkaya'nın sattığı otomobilin parası için cinayeti işledikleri, daha sonra da banka hesabından 9 bin 500 TL çektikleri öğrenildi
ABONE OLİzmir'in Buca ilçesinde, ateşe verilen valizde Metin Çetinkaya'nın (40) cesedinin bulunmasıyla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Tutuklanan 3 şüphelinin, Çetinkaya'nın sattığı otomobilin parası için cinayeti işledikleri öğrenildi.
Buca'da, 1 Şubat günü saat 21.00 sıralarında, 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayan kişi, İzmir çevre yolu Işıkkent yol ayrımı yakınında yangın olduğu ihbarında bulundu. İhbarla olay yerine itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin yaptığı kontrolde, yol kenarında valizin yandığı belirlendi.
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ