Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Basketbol NBA NBA'den son gelişmeler! - Basketbol Haberleri

        HABERTURK SPOR

        Sakatlıklardan yakasını bir türlü kurtaramayan Phoenix Suns'ın yıldız oyuncusu Amare Stoudemire'ın bu kez de gözünde problem ortaya çıktı. Getiğimiz günkü antremanda takım arkadaşı Boris Diaw'ın parmağı gözüne giren Amare'nin irisinde darbeye bağlı bir sorun olduğu öğrenildi. Konu hakkında bir açıklama yapan Suns coachu Terry Poter, "Kasetlerden izlediğimde direkt olarak gözüne bir darbe olmadığını gördüm. Ancak bu sabah Amare'nin yanındaydım. Gözü oldukça kötü durumdaydı" diye konuştu.

        Genel Menajer Steve Kerr' de "Gece açı içinde uyandı. Sabah ağrıları daha da arttı. Net göremediğini ifade etti. Hemen doktor Jay Shwatz'ın yanına gönderdik. Bize durmunun iyi olduğunu ancak kesin durumunun birkaç gün içinde netleşileceği söyledi" dedi.

        Amarenin kesin sonuçlara göre, maçlarda gözlük takarak mücadele edebileciği öğrenildi.

        Dün akşam yapılan ve Amare'nin katılmadığı anternman sonrası konu hakkında açıklamalarda bulunan Suns'ın bir diğer yıldızı Shaquılle O'neal ise yine esprili bir yaklaşımda bulundu. "Ona artık "Kareem Abdul Amare" diyeceğiz diyerek takm arkadaşlarını güldürdü.

        Bu arada Ben Gordon Chicago Bulls'ta kalırken, Carlos Boozer'ın Utahla sözleşme imzalamaya yanaşmadığı ifade edildi.

        Transeri yılan hikaysine dönen Chicago Bulls'un yıldız oyuncusu Ben Gordon takımıyla 1 yıllık sözleşme yeniledi. Geçtiğimiz sezon başında beş yıl için 50 milyon dolarlık kontrat teklifini reddedenBen Gordon sezon sonunda serbest kalacak.

        Utah Jazz'ın yıldız forveti Carlos Boozer, 2008/09 sezonu sonuna kadar kontrat görüşmesi yapmayı düşünmediği ve şuan sadece oyununa odakladığını açıkladı.

        Ligin en önemli forvetleri arasında yer alan ve önümüzdeki yaz itibariyle opsiyonu bulunan Boozer, basına yapmış olduğu açıklamada, "Biz bu sezon iyi bir performans sergilemeyi amaçlıyoruz. Umarım yeni sezonda bir şampiyonluk kazanacağız. Şimdi herşeyi bir kenara bırakarak basketbol oynamak ve eğlenmek istiyorum" dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ