Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Basketbol EuroLeague Darüşşafaka Doğuş Unics Kazan maçı ne zaman, saat kaçta? - Basketbol Haberleri

        Spor Toto Basketbol Ligi takımlarından Darüşşafaka Doğuş, THY Avrupa Ligi 3. hafta karşılaşmasında Rusyanın Unics Kazan takımıyla deplasmanda karşılaşacak. Peki Darüşşafaka Doğuş-Unics Kazan maçı ne zaman, saat kaçta başlayacak? İşte karşılaşma hakkında tüm detaylar...

        DARÜŞŞAFAKA DOĞUŞ-UNİCS KAZAN MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

        Avrupa basketbolunun kulüpler düzeyindeki bir numaralı organizasyonu THY Avrupa Ligi'nin 3. haftasında Darüşşafaka Doğuş ile Unics Kazan karşılaşacak. Darüşşafaka Doğuş-Unics Kazan maçı 25 Ekim Salı günü saat 19.00'da başlayacak. Kazan Basketbol Salonu'nda oynanacak mücadeleyi Litvanyalı hakem Olegs Latisevs yönetecek.

        DAÇKA, RUSYA DEPLASMANINDA

        THY Avrupa Ligi'nin ilk haftasında deplasmanda Sırbistan'ın Kızılyıldız ekibini 73-70 yenen Darüşşafaka Doğuş, 2. hafta mücadelesinde ise sahasında İtalya'nın EA7 Emporio Armani takımına 81-80 mağlup oldu.

        Konuk Unics Kazan ise ilk hafta sahasında İspanya'nın Barcelona takımına 69-63, ikinci hafta ise deplasmanda Almanya'nın Brose Bamberg takımına 89-86 yenildi.

        "İYİ YÖNETİLEN BİR TAKIMA KARŞI OYNAYACAĞIZ"

        THY Avrupa Ligi 3. hafta karşılaşmasında yarın deplasmanda Rusya'nın Unics Kazan takımına konuk olacak Darüşşafaka Doğuş'un başantrenörü David Blatt, "Yetenekli oyunculara sahip ve teknik açıdan iyi yönetilen bir takıma karşı oynayacağız." dedi.

        Blatt, yaptığı açıklamada, THY Avrupa Ligi'nin bütün takımlar için zor olacağını belirterek, "İki maçlı ilk normal sezon haftasını oynayacağız. Zaten zorlu ulusal lig maçlarıyla beraber bütün takımlar ve oyuncular yeni bir sınavla karşı karşıya. Aynı zamanda bu yeni takvim heyecan verici ve ilginç bir fırsatı da beraberinde getiriyor. Biz haftaya Kazan'da Unics karşısında zor bir maçla başlıyoruz." ifadelerini kullandı.

        Önlerinde zorlu ve sıkışık bir takvim bulunduğunu vurgulayan Blatt, öncelikle Unics Kazan maçına konsantre olmaları gerektiğini belirterek, şu değerlendirmeyi yaptı:

        "10 günde 5 maçlık bir takvimin içindeyiz. Yarınki maçtan sonrasını konuşmak için henüz erken. Zaten oyuncular, idman ve dinlenmeden ziyade çok sayıda maç oynamayı seviyor. Bu takvim çoktan belirlendiğine göre herkese düşen bu sistemden keyif almaya bakmak. Bu takvim sebebiyle her takımda çok sayıda iyi oyuncu var. Bize düşen de sahadaki yükü oyuncularımız arasında paylaştırmak olmalı."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ