Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Basketbol STBL Oyak Renault'ta 4 imza - Basketbol Haberleri

        Amerikalı oyuncular Alex Gordon ve Ross Neltner ile sözleşmesini uzatan Nedim Dal, Geçit'te bulunan Uzay Pastanesi'nde düzenlenen törende, bir yıllık sözleşme imzaladı. Gregory Stiemsma ise opsiyonlu 2 yıllık sözleşmeye imza attı.

        OYAK Renault Kulübü İkinci Başkanı Ragıp Gürkan, törende yaptığı konuşmada, yeni sezonda basketbol severlere keyifli maçlar izletmek istediklerini söyledi. Çalışmalara yerli oyuncularla başladıklarını belirten Gürkan, ''Üç yabancı oyuncumuzun yanı sıra Nedim Dal ile sözleşme yenileyerek transferi noktaladık. Genç ve iyi bir ekip oluşturduk. Ligde keyif veren takım olmak istiyoruz. Genç hocamıza ve oyuncularımıza güveniyoruz'' dedi.

        Antrenör Yücel Platin de ligin bu sezon daha zorlu bir hale geldiğini ifade ederek, ''Kendi ekolleri olan bir kulüp olduk. Bu da lige iki adım önde başlamamıza neden olacak. 13 oyuncumuzdan 8'i Renault kökenli. Kariyerli yabancılar geldi. Genç oyuncularımız olgunlaştı. Yönetim bize keyifli ortam sundu. Şimdi sıra teknik heyet ve oyuncularda. Önümüzde kupayla birlikte 36 maç var, başarılı olacağız'' diye konuştu.

        İmza töreninin ardından sarı-siyahlı ekibe katılan oyuncular, Doruk Tıp Merkezi'nde sağlık kontrolünden geçtikten sonra, takımla birlikte çalışmaya başladılar.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ