Habertürk
    Takipte Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Transfer 1. Lig BB Erzurumspor Ertuğrul Taşkıran resmen Erzurumspor FK'da!

        Trendyol Süper Lig ekiplerinden Erzurumspor, yeni sezon öncesi ilk yerli dış transferini gerçekleştirdi. Mavi-beyazlı ekip, son olarak Alanyaspor forması giyen 36 yaşındaki tecrübeli kaleci Ertuğrul Taşkıran ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

        Kulüp tesislerinde Başkan Ahmet Dal ile bir araya gelen Ertuğrul Taşkıran, gerçekleştirilen görüşmenin ardından kendisini 2 yıllığına Erzurum ekibine bağlayan sözleşmeye imza attı.

        Deneyimli file bekçisi; Samsunspor, Kayserispor, Sivasspor, Boluspor, Konyaspor, Kasımpaşa ve son olarak Alanyaspor'da görev yaptı. Son üç sezondur Alanyaspor'un kalesini koruyan Ertuğrul Taşkıran, geride kalan sezonda Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda toplam 21 karşılaşmada görev aldı. Tecrübeli kaleci bu maçların 7'sinde kalesini gole kapatırken, toplam 25 gole engel olamadı.

        ÖNERİLEN VİDEO

        112 bin hektar tarandı, yer altında 22 ton trüf mantarı tespit edildi

        Erzurum Orman Bölge Müdürlüğü, özel eğitimli köpeklerle yürüttüğü envanter ve planlama çalışmaları kapsamında Erzurum ve Erzincan'da 112 bin hektar araziyi tarayıp, toprağın altında yaklaşık 22 ton trüf mantarı varlığı tespit etti (DHA)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ