Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Stil Resmi İlanlar

Türkiye için büyük önem taşıyan maçta, futbolseverler Ali Sami Yen Stadı'nda milli takıma büyük destek verdi. Satışa çıktıktan bir gün sonra biletleri tükenen karşılaşmada, 23 bin kişi kapasiteli stadın tribünleri tamamen doldu.

Statta her koltuğa bir Türk bayrağı bırakılırken, taraftarlar bu bayrakları sallayarak renkli görüntüler oluşturdu ve Türkiye'yi coşkuyla destekledi.

Bu arada, karşılaşma öncesi statta yüzlerce balon uçuruldu.

Yaklaşık 200 İspanyol taraftarı da eski açık ve numaralı tribünde kendilerine ayrılan bölümde takımlarını destekledi.

-PANKARTLAR-

Türkiye-İspanya maçında Türk taraftarlar, tribünlerde Türkçe ve İspanyolca pankartlar açtı.

Yeni açık tribününde İspanyolca olarak ''Oh, Tanrım, Türkler Geliyor'' şeklinde pankart asan taraftarlar, ayrıca ''Amansız asla pes etmez'' ve ''Ramos üzülür, İbrahim Üzülmez'' şeklinde pankartlarla millilere destek verdi.

-TERİM KADROYU DEĞİŞTİRMEDİ-

Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, ilk maçtaki ilk 11'de değişiklik yapmadı.

Terim, İspanya ile 28 Mart Cumartesi günü yapılan karşılaşmada sahaya sürdüğü ilk 11'e bu akşamki maçta da görev verdi.

Fatih Terim, sakatlığı bulunan Emre Aşık'ı, Madrid'deki maçta olduğu gibi İstanbul'da da ilk 11'de oynattı.

İspanya karşısında bu akşam Rüştü Reçber, Eren Güngör, Sabri Sarıoğlu, İbrahim Kaş, Nuri Şahin, Gökhan Ünal ve Batuhan Karadeniz yedek soyundu.

Aday kadrodaki futbolculardan Ufuk Ceylan, Sedat Bayrak, Kazım Kazım, Ayhan Akman, Mevlüt Erdinç ve Sercan Yıldırım ise 18 kişilik maç kadrosunda yer almadı.

-KAPTAN TUNCAY ŞANLI-

İspanya ile bu akşam yapılan karşılaşmada Türkiye'de sahaya kaptan olarak Tuncay Şanlı çıktı.

İspanya'da, 28 Mart Cumartesi günü yapılan ilk maçta kaptan olan Nihat Kahveci'nin yerine, bu akşam Tuncay kaptanlık pazubandını koluna taktı.

Bu arada, Volkan Demirel, Arda Turan, Hakan Balta ve Gökhan Ünal, sahaya yan tarafında ''Amansız ol'' yazılı kramponlarla çıktı.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ