Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray aaron ramsey'in açıklamaları, aaron ramsey habertürk'e konuştu, aaron ramsey'in türk takımlarına karşı golleri - Futbol Haberleri

        HTSPOR / Ahmet Selim KUL

        Şampiyonlar Ligi macerasında bu yıl taraftarlarına işkence çektiren Galatasaray, Hamit Altıntop’un deyimiyle “istikrarı bozmadı” ve Arsenal’e karşı kapanışı da oldukça kötü yaptı. Bu sezon gruplardaki 6. maçında 4. kez 4 gol yiyen Sarı-Kırmızılılar’ın önceki gün kalesine 2 gol birden gönderen Aaron Ramsey’i ise yine durduramadık. Daha önce 2007-2008 sezonunda Devler Ligi’ndeki ilk golünü Fenerbahçe’ye karşı atan Ramsey, geçtiğimiz yıl da Sarı-Lacivertliler’e 2 maçta 3 gol atmayı başarmıştı. Sadece Beşiktaş’ı boş geçen Galli oyuncu, önceki gece Galatasaray’a da 2 gol atıp kabusumuz olmayı sürdürdü.

        ‘AYRIM YAPAMAM’

        TT Arena’daki maçın ardından HABERTÜRK’e açıklamalarda bulunan Ramsey, kendisine hep Türk takımlarına gol attığını hatırlattığımızda tebessüm ederek “Evet, İstanbul takımlarına karşı birkaç tane gol attım. İstanbul’da oynamaya bayılıyorum” sözleriyle esprili bir yanıt verdi. Hem Şükrü Saracoğlu hem TT Arena hem de Olimpiyat Stadı’nda maça çıkan Ramsey, “Açıkçası 3’ü arasında ayrım yapamam” diye konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ