Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe İsmail Kartal, gelecek sezon da Fenerbahçe'nin başında - Fenerbahçe Haberleri

        Fenerbahçe'de gelecek sezon takımın başında farklı bir teknik adam olacağı yönündeki iddialar gündemden düşmedi. Aziz Yıldırım'a yakınlığıyla bilinen gazeteci Alaattin Metin, İsmail Kartal'ın görevine devam edeceğini yazdı.

        Fenerbahçe'de son günlerde yeni teknik direktör isimleri ortaya atılmaya başlandı.

        En son Portekizli Jorge Jesus iddiası yazılıp çizildi. Portekizli kaynaklı bu iddialar Türk basınına da yansıdı. Haliyle F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım da bu haberleri okudu. Sezon başında 1 yıllık sözleşme imzalanan İsmail Kartal için bu tarz haberler üretilmesi nedeniyle hemen resmi siteden bir bildiri yayınlattı, "Kimseyle görüşmedik, hocamız İsmail Kartal'dır" mesajı verdirdi. Ancak ben daha detayını anlatayım. Başkan bu haberleri okuyunca "Yaz kardeşim" dedi ve gelecek sezon da Kartal'ın takımın başında kalacağını açıkladı:

        HER ŞEYİ ÇOK İYİ BİLİYOR

        "Seneye İsmail Kartal ile devam edeceğiz. Hiç öyle teknik direktör falan aramıyoruz. İsmail Kartal'ın diğerlerinden ne eksiği var? Derbileri kazandı. Takımı çok iyi biliyor. Camiayı biliyor. Bizim genlerimizi en iyi bilen hoca. Herşeyi biliyor. Diğerlerinden ne eksiği var ki biz onun yerine hoca bakalım, arayalım. Bunu herkes böyle bilsin, F.Bahçe'nin hocası İsmail Kartal'dır ve biz kimseyi aramıyoruz."

        "LUCESCU OLACAK DİYE ÖĞRENDİM"

        Öte yandan Fenerbahçe Masa Tenisi takımının Rumen oyuncusu Eliza Samara'nın, ülkesinin basınına yaptığı açıklamada, "Kulüpte gelecek sezon Rumen bir teknik direktörün göreve başlayacağını duydum. Kim olacağını sorduğumda 'Lucescu' yanıtını verdiler. Eğer Lucescu gelirse onun 1 numaralı destekçisi olacağım. Her maçına gideceğim. Kulüptekiler için adeta tek önemli şey futbol!" şeklinde konuştuğu belirtildi.

        (Akşam)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ