Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Alex de Souza: İntihar gibi - Fenerbahçe Haberleri

        HABERTÜRK SPOR | HASAN ERCAZİP

        Alex de Souza, önceki gece Fenerbahçe-Molde maçını ESPN’e yorumladı. Alex, “F.Bahçe’nin UEFA Avrupa Ligi’nde finale kadar gitmesi benim icin sürpriz olmaz. Eğer Diego olsaydı Fenerbahçe daha rahat pozisyon yakalardı. Fenerbahçe geriye oynuyor ve topu çok yavaş dolaştırıyor. Diego’nun yokluğunda Meireles 10 numara oynamaya soyundu. Volkan Şen ile Nani’nin yer değiştirmesi biraz işe yaradı. Van Persie’nin yüzü mutsuz. O da kendini beğenmiyor.

        Türkiye’de böyle pozisyonlara penaltı çalınmaz” ifadelerini kullandı. Vitor Pereira’nın Mehmet Topal’ı oyundan çıkarmasına vurgu yapan Alex, “Fenerbahçe çok kolay gol yiyor. Fizik güç yetersizliği her dakika daha fazla ortaya çıkıyor. Mehmet Topal’ın çıkması intihar gibiydi. Ben olsam kesinlikle çıkarmazdım. Nani’nin arkasında oynamak, Caner’in oyununu bozuyor. Nani’ye daha fazla yardım etmeleri gerekiyor. Gerçekten çok şaşırdım. Zor maç olacağını düşünüyordum fakat Fenerbahçe’den farklı bir oyun bekliyordum” diye konuştu.

        VAN PERSIE: Ben de yuhalandım

        “Fenerbahçe’de her zaman büyük oyuncular oynadı. Ben de Anelka ve Roberto Carlos ile birlikte oynadım” diyen Alex, Van Persie oyundan alınırken tribünlerden ıslıklar yükselmesi üzerine, “Van Persie buna kızmamalı. Ben de yuhalanmıştım” hatırlatmasını yaptı.

        OZAN TUFAN: Fernandinho olacak

        Alex, “Ozan Tufan’ı iyi izleyin. Yakında Fernandinho gibi olacak” iddiasında bulundu. Manchester City’de forma giyen Brezilyalı Fernandinho, Shakhtar Donetsk’ten 40 milyon Euro karşılığında transfer edilmişti.

        TARAFTAR: İyi oynayanı alkışlar

        Maç öncesinde stattaki ortamı değerlendiren ve “Norveçli oyuncular birbirlerinin seslerini bile duyamıyordur” diyen Alex, 90 dakikanın ardından Molde’nin Saracoğlu Stadı’nı alkışlarla terk etmesi üzerine, “F.Bahçe taraftarı böyle de büyüktür. İyi oynayan rakibini alkışlar” yorumunu yaptı.

        JOSEF: F.Bahçe sorulmaz!

        Josef de Souza’nın transfer sürecini anlatan Alex, “Josef, Türkiye’ye gitmeden önce bana Fenerbahçe’yi sordu. Ben de ona ‘Sormana gerek yok, Fenerbahçe sorulmaz’ dedim” ifadelerini kullandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ