Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Hamzaoğlu doğduğu köye gitti - Galatasaray Haberleri

        Sarı-kırmızılı takımın bu akşam Yunan ekibi Panthrikakos ile oynayacağı maç öncesi Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, doğduğu köye gitti.

        Gümülcine kentinde bulunan Susurköy'de dünyaya gelen Hamzaoğlu, burada çocukluk anılarını tazeledi. Deneyimli çalıştırıcı Susurköy'de yaşayan halası Fatma Hamzaoğlu ve amcası Mümin Hamzaoğlu'nu ziyaret etti ve akrabalarıyla hasret giderdi. Ziyaret sırasında duygu dolu anlar yaşayan genç çalıştırıcıyı gören köy halkının şaşkınlığı ise gözlerden kaçmadı. Susurluk köyünde büyüyen Hamzaoğlu'yla özlem gideren köy halkı, sarı-kırmızılı takımın teknik direktörüyle gurur duyduklarını dile getirdiler.

        Dünyaya geldiği eve de giden Hamza Hamzaoğlu burada ise yine duygu dolu anlar yaşadı. Zaman zaman doğduğu evin etrafına bakan deneyimli çalıştırıcı anılarını tazeledi. Hamzaoğlu, basın mensuplarıyla doğduğu evdeki anılarını paylaşırken, özellikle yol üzerindeki bir tarlayı gösterdi ve çocukken sürekli o bahçeye gidip çilek yediğini dile getirdi. Hem halasına hem de amcasına gittiğinde kapıda çiçeklerle karşılanan deneyimli çalıştırıcı, ziyaretlerinin ardından sarı-kırmızılı takımın kaldığı otele gitti.

        "İNSAN NE İSTERSE BAŞARIYOR"

        Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, "Buradan çıkan birisi olarak, Galatasaray'ın teknik direktörü olarak geri dönmek çok güzel. İnsanlar bulunduğu yerin kabuğuna sığmamalı. Taşmalı ve daha ileriye doğru adım atmalı. İnsan ne isterse başarıyor" dedi.

        Sarı-kırmızılı takımın teknik patronu Hamza Hamzaoğlu, doğduğu şehre geldi. Deneyimli çalıştırıcı, Gümülcine Susurköy'de basın mensuplarıyla çocukluk anılarını paylaştı ve burada kısa bir konuşma yaptı.

        "İnsan doğup büyüdüğü yere tekrar döndüğünde çok farklı oluyor" diyerek sözlerine başlayan Hamzaoğlu, "İlk defa gelmiyorum tabii. Sık sık ziyaret ediyorum. Doğduğum yer aynı şekilde kalmış. Küçük bazı değişiklikler var. Tekrar gelip, amcalarımı, dayılarımı ve akrabalarımı görmek güzel oluyor. Yenileniyorum. İnsanlar biraz yaşlandı, gençler ekonomik şartlardan dolayı yurt dışında çalışıyor ama köy aynı şekilde duruyor. Değişen bir şey yok. Çocukluk duyguları içimde" ifadelerini kullandı.

        Sarı-kırmızılı takımın teknik direktörü, doğduğu şehre bu şekilde dönmenin mutluluğunu paylaşarak şöyle konuştu:

        "Buradan çıkan birisi olarak, Galatasaray'ın teknik direktörü olarak geri dönmek çok güzel. Çocuklar yavaş yavaş büyüyor. Onların koyacağı hedefler için de bu güzel bir örnek. İnsanlar bulunduğu yerin kabuğuna sığmamalı. Taşmalı ve daha ileriye doğru adım atmalı. İnsan ne isterse başarıyor. Çok uzun bir yolculuktan sonra buraya Galatasaray hocası olarak dönmek güzel bir duygu. Nerede doğup, büyüdüğümü ve hayatımın nasıl geliştiğini siz de gördünüz. Biz de şükürler olsun zamanında fedakarlıklar yaparak şuan bulunduğumuz konuma geldik. İnşallah bulunduğumuz yere layık oluruz ve insanlara mahcup olmayız. Bunu aynı şekilde sürdürme çabası içindeyim" diye konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ