Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş'ta bir daha Valdes sesleri - Beşiktaş Haberleri

        Belki Beşiktaş Yönetimi’nin artık klasikleşen bir taktiği, belki sonuç kulübün yeni oyunculara daha uygun bir rakama almasını sağlıyor ancak Siyah-Beyazlılar transfer yapana dek taraftar şaşkına dönüyor!

        Geçen yıl Jose Sosa, bu sezon Mario Gomez ve Rhodolfo transferlerini gazete sayfalarını onlarca aday süsledikten sonra bitiren Beşiktaş Yönetimi, kaleci konusunda da aynı noktaya geldi.

        İlk yarının sonundan bu yana David Ospina, Steve Mandanda, Denys Boyko, Matthew Ryan ve Cassio Ramos gibi alternatifler üzerinde duran Kartal, bu eldivenlerin hiçbirine imza attırabilmiş değil. Juventus’tan Neto’yu da adaylar arasına alan Siyah- Beyazlılar ile ilgili son iddia ise Brezilya’dan geldi.

        VALİZLERİ BİLE TOPLAMIŞTI

        Dünyaca ünlü spor sitesi goal.com’un Brezilya edisyonu, Cassio transferiyle ilgili haberinde Beşiktaş’ın Corinthians ile anlaşamaması üzerine Victor Valdes’e yöneldiğini iddia etti.

        Haberde Beşiktaş’ın 3.5 milyon Euroluk teklifinin Corinthians Yönetimi’nce reddedildiği, Kartal’ın Manchester United’dan ayrılan ve bonservisi elinde olan Valdes’e 2 yıllık kontrat önerdiği belirtildi.

        34 yaşındaki file bekçisi, yaz döneminde de Beşiktaş’ın gündemine gelmiş, yıllık 2 milyon Euro’dan 2+1 yıllık sözleşme teklifine ‘Evet’ demiş, Siyah- Beyazlı kulübe gelebilmek için Manchester United’dan bonservisini almak için anlaşma sağlamış, İstanbul’a gelmek için valizini bile toplamıştı. Ancak son dakikada transfer gerçekleşmeyince Valdes de duruma büyük tepki göstermişti.

        KOLEKSİYONDA EKSİK YOK!

        6 LIG ŞAMPIYONLUĞU

        6 İSPANYA SÜPER KUPASI

        2 İSPANYA KRAL KUPASI

        3 ŞAMPIYONLAR LIGI KUPASI

        3 UEFA SÜPER KUPA

        2 DÜNYA KULÜPLER KUPASI

        1 DÜNYA KUPASI

        1 AVRUPA ŞAMPIYONLUĞU

        KARİYERİNDE 23 KUPA VAR

        Brezilya basınının Beşiktaş’a geleceğini iddia ettiği Victor Valdes’in 12 yıllık Barcelona kariyerinde tadılmadık başarı bulunmuyor. Tecrübeli kaleci 2002- 2014 yılları arasında forma giydiği Katalan ekibinde toplam 21 kupa kaldırdı, milli takımda da bir Dünya Kupası, bir Avrupa Şampiyonluğu yaşadı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ