Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Rıdvan Dilmen: "Galatasaray, Türkiye Kupası'na yönelmeli" - Galatasaray Haberleri

        İşte Rıdvan Dilmen'in açıklamaları;

        "Osmanlıspor 2 net pozsiyonu gole çevirebilseydi maçı koparabilirdi. Sneijder'in bir şutu direkten döndü. O pozisyonda maçın kopmasına neden olabilirdi. Sinan Gümüş müthiş yetenekli bir işe imza attı ve golün olmasına yardımcı oldu. "

        'MUSLERA'NIN BU GOLLERİ YEMEMESİ LAZIM'

        "Galatasaray gibi bir takımın santra ile birlikte uzun topla böyle gol yememesi lazım. Maç bir anda Galatasaray'ın eline gelmişti. Ancak iki golde de Muslera'nın ciddi hatası var. Muslera gibi bir kalecinin bu tarz hataları yapmaması lazım. Hem kendi pozsiyonunu hem de defansı bozdu." "Galatasaray defansında ciddi hatalar yapılıyor. Özellikle çizgilerde sıkıntı var. Yeni transfer yine oynamıyor. Oyuncuların mevkilerin değişmesine rağmen yine pozsiyon veren bir Galatasaray karşımızdaydı."

        'SÜRPRİZ OLMADI'

        "Benim için bu sonuç çok sürpriz olmadı. Galatasaray taraftarları bunlara hazırlıklı olsun. Galatasaray fiziki olarak hazır değil. Galatasaraylı oyuncular ve teknik direktör de artık ligde şanslarının kalmadığını biliyorlar."

        'RAKİPLERİNİ YENSE BİLE..'

        "Galatasaray kendi sahasında hem Fenerbahçe'yi hem de Beşiktaş'ı da yense bile yine iddialı bir duruma gelemiyor. Muslera bugün çok kötüydü. 3 golde de hatası vardı. "

        'HEDEF AVRUPA VE TÜRKİYE KUPASI OLMALI'

        "Geçen senenin 3 kupalı şampiyonu, 19 haftada 27 gol yiyorsa bir sıkıntı var. Galatasaray hedefini Avrupa Kupası ve Ziraat Türkiye Kupası'na yönlendirmeli. "

        'TRANSFERE 'DUR' DENMELİ'

        "Galatasaray yönetimi UEFA gibi kritik bir karar varken transferde dur demeli. Donk ve Linnes'ten sonra frene basmalı. Haddimize değil ama UEFA ile sıkıntı varsa Galatasaray transfer yapmamalı. Bu sene başarı ve yatırım değil, çalışma senesi."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ