Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Vitor Pereira iddalı konuştu: Yaptım yine yaparım - Fenerbahçe Haberleri

        HABERTÜRK SPOR | AHMET SELİM KUL

        Sezon başında takımın başına “Genç, heyecanlı, hırslı ve başarılı” bir teknik adamın getirmeyi planlayan Sarı- Lacivertli kurmaylar takımı Vitor Pereira’ya emanet etmişti. İlk haftalarda eleştirilse de Pereira, kısa zamanda herkesin saygısını kazandı. F.Bahçe’nin başında en son ligin 6. haftasında Beşiktaş’a yenilen başarılı teknik adam o maçtan bugüne tam 24 resmi maçta yenilgi yüzü görmedi. Basın toplantılarında soru almamayı tercih eden Pereira, sessizliğini sonunda bozdu. Antalyaspor maçı sonrasında “24 maçlık yenilmezlik serisi takımı daha çok kamçılar mı yoksa olumsuz bir baskı yaratır mı?” sorusunu cevaplayan Pereira, iddialı ifadeler kullandı.

        "BU GÜCÜ GÖRÜYORUM"

        Vitor Pereira, “Porto’da ligde 60 maçta sadece 1 yenilgi almıştık. Sorduğunuz soru karşısında benim tecrüben bana şunu söylüyor; Eğer taşları tam anlamıyla yerine oturtursanız takımınızın gücüne dayalı olarak seriler yakalayabilirsiniz. Ve doğru bir şekilde çalıştığınızda bu serinin artmaması için hiçbir neden yok. Ben bu gücü her anlamda bizim takımımızda görüyorum. Bu yüzden de yakaladığımız bu seri devam edecek” dedi.

        BARÇA'YLA YARIŞIYOR

        Tam 24 maçtır yenilgi yüzü görmeyen Fenerbahçe bu konuda Avrupa’da Barcelona ile yarışıyor. Arda Turan’ın formasını giydiği Katalan takımı bu 25 maçta 20 galibiyet alıp 5 beraberlik elde ederken, Fenerbahçe ise 17 galibiyet alıp 6 beraberlik aldı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ