Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol İspanya İspanya'nın gururu! - Futbol Haberleri

        HTSPOR.COM

        Real Madrid'in Real Malorca'yı 3-0 devirdiği maçta sahaya çıkan Raul, kulübüyle 500. kez sahada yer alarak 14 yıllık Real Madrid kariyerinde 500'ler kulübüne katıldı.

        Takımının ikinci golünü kaydeden Raul 24 maça daha çıktığında eski takım arkadaşı Manuel Sanchis'e ait olan rekoru kırmış olacak. Raul kariyerinde bu noktaya 31 yaşında gelerek böyle bir başarıya imza atan en genç isim de olmayı başardı.

        Ancak Raul'un bütün ligde en çok maça çıkan isim olabilmesi için daha çok çalışması gerekiyor. Barcelona ve İspanya Milli Takımı'nın efsane kalecisi Andoni Zubizarreta 622 maçla rekoru elinde bulunduruyor.

        La Liga'daki hafta sonunda Osasuna'yı Messi'nin muhteşem performansıyla 3-2 deviren Barcelona Real Madrid'in 12 puan önünde zirvede yer almaya devam ediyor.

        Şampiyonlar Ligi'nin 64 ile tüm zamanlardaki en golcü ismi olan Raul İspanya'nın da 44 ile en golcü ismi. Raul Real Madrid formasıyla iki gol daha kaydedince Alfredo di Stefano'nun 307 gollük rekoruna da ortak olacak.

        LA LIGA'DA HAFTANIN MAÇLARI

        Deportivo La Coruna1 - 3Sevilla Valencia3 - 3Villarreal Atletico Madrid2 - 3Athletic Bilbao Mallorca0 - 3Real Madrid Numancia2 - 0Getafe Racing Santander1 - 1Recreativo Huelva Real Betis1 - 2Malaga Sporting Gijon2 - 1Valladolid Espanyol2 - 2Almeria Osasuna2 - 3Barcelona

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ