Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Metin Albayrak: "Alınlarından öpüyorum" - Beşiktaş Haberleri

        Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Metin Albayrak, "Bizim için çok önemli bir maçtı ve 3 puanı aldık. Milli takımlar nedeniyle lige verilen araya lider giriyoruz. Bu arada sakatlarımızı tedavi edip, lige daha iyi bir şekilde döneceğiz" dedi.

        Beşiktaş'ın Antalyaspor'u 1-0'lık skorla mağlup ettiği maçın ardından Metin Albayrak açıklamalarda bulundu. Albayrak, "İstiklal Caddesi'nde yaşanan terör saldırısında hayatını kaybedenlerin ailelerinin başı sağolsun. Maç bu atmosferde oldu. Böyle bir ortamda konuşmak, maç oynamak gerçekten çok zor. Futbolcularımız da çok etkilendi. Ülkemizde son dönemde olan bu tür terör olaylarını lanetliyoruz. Gerçekten çok üzüntülüyüz" ifadelerini kullandı.

        Karşılaşmayı da değerlendiren Metin Albayrak, "Bizim için çok önemli bir maçtı ve 3 puanı aldık. Milli takımlar nedeniyle lige verilen araya lider giriyoruz. Bu arada sakatlarımızı tedavi edip, lige daha iyi bir şekilde döneceğiz. Buraya gelen tüm taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Şenol hoca, ekibini ve futbolcularımızı alınlarından öpüyorum. Bizim için çok önemli bir maçta 3 puan kazandık. O anlamda çok mutluyuz" diyerek sözlerini noktaladı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ