Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Bursaspor Sercan Yıldırım: Bizi zorlu bir süreç bekliyor - Futbol Haberleri

        Hafta içinde yaptıkları antrenmanlarda Kasımpaşa maçına çok iyi hazırlandıklarını, teknik heyetin kendilerine hücum yapmalarını istediklerini belinten yeşi beyazlı takımın golcü futbolcusu Sercan Yıldırım, maçla ilgili olarak şunları söyledi:

        "Bizden istenen buydu. Onları sahada uyguladık. Sonuç ve galibiyet çok güzel oldu. Geçen hafta Antalyaspor karşılaşmasında ağır yenilgi almıştık. Taraftarlarımız önünde kendimizi affettirmek istiyorduk. Bunu da güzel bir skorla, iyi oyunla başardık. Tüm takım arkadaşlarımı kutluyorum. Bizim hedefimiz belli, üst sıralara tırmanmak. Her hafta farklı motivasyonla sahaya çıkmak istiyoruz. Milli maç arasında sonra 2 deplasmanımız var. Medicana Sivasspor ve Beşiktaş. Bizi yine zorlu bir süreç bekliyor. Bunun üstesinden geleceğiz."

        OYNARSAM BAŞARILI OLURUM

        Formayı bırakmayı düşünmediğini, bütün arkadaşlarının hafta içinde iyi çalıştığını vurgulayan Sercan Yıldırım, şöyle devam etti:

        "Hafta için basın toplantısında da söylediğim gibi oynadığım takdirde takım arkadaşlarımla iyi anlaşacağımı ve başarılı olacağımı düşünüyordum. Öyle de oldu. Hocamız bana forma şansı verdiği için ona teşekkür ediyorum. Çok mutluyum. Herkesin formayı kapma mücadelesinin başarıyı getireceğine inanıyorum. Ben de performansımı daha çok arttırmak istiyorum."

        KALECİ HARUN: "TARAFTARIMIZ BİZE SAHİP ÇIKTI"

        Kasımpaşa karşılaşmasında güzel bir atmosfer olduğunu, taraftarlarının kendilerini çok iyi desteklediğini ifade eden kaleci Harun, daha sonra şöyle konuştu:

        "Bizde güzel oyun ortaya koyduk. Farklı kazandığımız için mutluyuz. Galibiyeti taraftarlarımıza armağan ediyoruz. Hem Isaksson, hem de ben kötü gol yedik. Bunlar futbolun doğasında var. Herkes hata yapabiliyor. Önemli olan bu hatalardan ilerisi için ders çıkartabilmek. Hataya da fazla takılmamak gerekiyor. Taraftarlarımız yediğim hatalı gol sonrası bana destek oldu. Moral verdi. Onlara teşekkür ederim. Gerçekten gurur ve mutluluk duydum Şimdi A milli takım kampı var. İnşallah güzel bir hazırlık dönemi olur inşallah. Bende kulübümü en iyi şekilde temsil ederim."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ