Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Jason Denayer: "Guardiola ile görüşmem olmadı" - Futbol Haberleri

        Manchester City'den kiralık olarak Galatasaray forması giyen Belçikalı genç yıldız Jason Denayer, İsrail maçı öncesinde basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

        20 yaşındaki futbolcu Galatasaray'da kendini geliştirdiğini söylerken, "Bu sezon gerçekten ilerleme kaydetti. Hem sağ bekte hemde kendi pozisyonum oynayarak kendimi geliştirdim" ifadelerini kullandı.

        Portekiz ile yapacakları hazırlık maçı öncesinde Ronaldo için görüşleri sorulan genç oyuncu, "Sezon öncesinde, Manchester City'de Ronaldo'ya karşı oynadım ve kolay değildi. Dünyanın en iyi oyuncularından biri. Her an fark yaratabilecek bir futbolcu. Onun yüzlerce videosunu izleseniz bile, maçta tahmin edilemeyen bir şey yapar. Zayıf bir yönü yok, her zaman odaklanmış durumda olmalısınız" diye konuştu.

        "GUARDIOLA İLE GÖRÜŞMEM OLMADI"

        Denayer ayrıca, Manchester City'nin başına geçecek Guardiola'nın kendisini geri istediği yönündeki haberlerin hatırlatılması üzerine, "Şu anda Manchester City ya da Guardiola ile bir görüşmem olmadı" cevabını verdi.

        Sezon sonu Galatasaray ile sözleşmesi bitecek olan Jason Denayer'in önümüzdeki sezon Manchester City'e geri dönmesi bekleniyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ