Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Muhammet Demir bekleneni veremiyor - Trabzonspor Haberleri

        Spor Toto Süper Lig'de Gaziantepspor formasıyla 7 gol atan ancak ara transferde geldiği bordo-mavili takımda 8 maçlık dönemde sadece 1 kez rakip fileleri havalandırabilen Muhammet Demir, hafta sonu eski evinde gol özlemini sonlandırmayı amaçlıyor. Trabzonspor'un ara transferde Gaziantepspor'dan 2 milyon 750 bin avro bonservis bedeliyle transfer ettiği ve bordo-mavili takımla ilk çıktığı Akhisar Belediyespor maçında golle tanışan Muhammet Demir, 7 Şubat'ta oynanan bu karşılaşmanın ardından gol kaydedemedi. Muhammet Demir, ligde 7 maçlık bir dönemin ardından eski takımı karşısında rakip fileleri havalandırmaya gayret gösterecek.

        500 DAKİKADA 1 GOL

        Muhammet Demir, bordo-mavili takımda oynadığı 7 lig maçında toplam 500 dakika sahada kalırken, 1 gol attı. Karadeniz ekibinde, 6 maçta ilk 11'de sahaya çıkan Muhammet Demir, 1 karşılaşmada da sonradan oyuna dahil oldu.

        PENALTI KAÇIRDI, CEZALI DURUMA DÜŞTÜ

        Muhammet Demir, Trabzonspor'un 2-1 kazandığı Kayserispor maçında bir penaltı atışından yararlanamadı. Bordo-mavili futbolcu, Torku Konyaspor maçında gördüğü sarı kartla da cezalı duruma düşmüş ve Mersin İdmanyurdu karşısında forma giyememişti. Muhammet, Gaziantepspor'un 18 lig maçında da görev almıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ