Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Kanarya Carlos'un dansıyla hazırlanıyor! - Fenerbahçe Haberleri

        Samandıra Kamp Merkezi'nde, teknik direktör Aragones yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda sarı-lacivertliler, kontrollü pas ve depar çalışmaları yaptı.

        Yönetici Neşet Yalçın'ın da izlediği antrenmanın ardından tesislere dinlenmeye çekilen sarı-lacivertliler, günün ikinci çalışmasını akşam saatlerinde gerçekleştirecek.

        Bu arada, antrenman sırasında idari menajer Volkan Ballı ile uzun bir süre görüşen teknik direktör Aragones'in, ''Asr-ı Fener'' kitabı ve tanıtımı için yapılan organizasyondan çok etkilendiğini anlattığı belirtildi.

        -SELÇUK YARIN DENENECEK-

        Fenerbahçe'nin bu sabahki antrenmanına sakatlıkları nedeniyle tedavileri süren Selçuk, Burak ve izinli olan Tümer katılmadı.

        Tesislerde tedavi olan Selçuk'un sağ bacak alt adalesinde oluşan ödemin azaldığı bildirilirken, son durumuna yarınki antrenmanda denenerek bakılacağı ifade edildi.

        Burak'ın tedavisine de tesislerde devam edildiği kaydedildi.

        -ROBERTO CARLOS'UN DANSI-

        Antrenmanın sonunda futbolcuların açma ve germe yaptığı sırada ortaya geçen Roberto Carlos'un yaptığı dans takım arkadaşlarınca alkışlandı.

        Medya mensuplarının Trabzonsporlu futbolcuların yaptığı kolbastı oyununa benzettiği dansta Roberto Carlos'un takım arkadaşı Selçuk'u taklit ettiği ortaya çıktı.

        Brezilyalı futbolcunun, geçen günlerde bir mekanda verdiği partiyle doğum gününü kutlayan Selçuk'un kutlamadaki oynayışını taklit ettiği bildirildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ