Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray ilk 5'e girerse oyunculara servet verilecek - Galatasaray Haberleri
        1

        HABERTÜRK SPOR | ERHAN TELLİ

        Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve ekibi, ligde son yılların en başarısız tablosunu çizen ve bitime 5 hafta kala puan cetvelinde 8. sıraya kadar düşen oyuncularına, sezon sonu için ceza değil, ödül vaad etti.

        2

        Florya’da önceki gün yapılan barbekü partisine katılan Özbek ve yöneticiler, oyunculara yeni bir müjde verdi.

        3

        3-1’lik Rize galibiyeti ile kupada finale çıkmayı hemen hemen garantileyen takıma 26 Mayıs’ta oynanacak finalde kupanın kazanılması halinde prim verilecek.

        4

        Adam başı 150’şer bin TL’lik prim vereceklerini hatırlatan Sarı-Kırmızılılar’ın, ligde de kalan haftalarda ilk 5’e girilmesi halinde bir prim kazanma şansı daha verdikleri öğrenildi.

        5

        Dursun Özbek, futbolculara kalan 5 maçta başarılı olunması ve lig sıralamasına göre Avrupa hakkının garantilenmesi durumunda kupayla aynı primi dağıtma sözünü verdi.

        6

        Galatasaray yönetiminin bu durumda Türkiye Kupası için verilecek primle birlikte, adam başı toplam 300’er bin TL’yi ödül olarak gözden çıkardıkları ortaya çıktı.

        7

        UEFA’dan gelen 1 yıllık men cezasını Avrupa vizesi alarak bu yıl savuşturmaya çalışan yönetim, bu hakkın elde edilmesi için oyunculara neredeyse şampiyonluk primi kadar para dağıtmış olacak.

        8

        Galatasaray, Süper Lig'in 30. haftasında sahasında Kasımpaşa'yı ağırlayacak.

        9

        Sarı kırmızılı ekip ligin sonuna kadar oynayacağı maçlarda, deplasmanda Bursaspor ve Akhisar Belediyespor'la karşılaşacak.