Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Önder Bülbüloğlu: "Kalan maçlar geleceklerini belirleyecek" - Trabzonspor Haberleri

        HABERTÜRK SPOR

        Ligde sezon başındaki hedeflerinin uzağında kalan Trabzonspor’da tüm gözler yarın Fenerbahçe’yle oynanacak maça çevrildi.

        Avni Aker’deki zorlu maçı kazanıp taraftarın gönlünü almak istediklerini belirten Trabzonspor Başkan Yardımcısı Önder Bülbüloğlu, “Oyuncularımız F.Bahçe maçıyle kendilerini affettireceklerdir. Özür borçları var” dedi.

        Deplasmanda 3-1 kaybedilen G.Birliği maçında kötü bir performans sergilediklerini ifade eden Önder Bülbüloğlu, “Kaybedilen 3 puan nedeniyle bize bir özür borçlular” ifadelerini kullandı. F.Bahçe maçlarının Trabzonspor camiası için çok özel olduğunu belirten Bülbüloğlu, “İnşallah umduğumuz gibi bir maç olur ve taraftarın gönlünü alırız” şeklinde konuştu.

        Oyuncuların bu karşılaşmanın öneminin farkında olarak maça hazırlandıklarını dile getiren Bordo-Mavili yönetici, “Futbolcularımız bu maçla kendilerini affettireceklerdir” dedi.

        ‘GELECEKLERİNİ BELİRLEYECEK’

        F.Bahçe karşılaşmasının, Trabzon şehri ve taraftar için önemini futbolculara anlattıklarını belirten Trabzonspor Futbol Koordinatörü Yılmaz Büyükaydın ise, “Bundan sonra onların ortaya koyacağı futbol ve mantık, oyuncuların gelecekle ilgili kariyerlerini belirleyecek. Top artık onlarda” dedi. Öte yandan F.Bahçe maçının ardından gelecek sezonun planlamasını yapacaklarını da dile getiren Büyükaydın, takımda revizyona gidileceğini söyledi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ