Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Spor Toto 2. Lig Elazığspor Elazığspor Adana Demirspor maçı hangi kanalda, saat kaçta ? Elazığ-Adana Demir maçı ne zaman? - Futbol Haberleri

        PTT 1.Lig'de 34 haftayı geride bırakan altı takımdan ikisi Süper Lig'e doğrudan çıkma hakkı kazandı. Geriye kalan dört takımdan birisi ise, aralarında oynayacakları play-off maçları sonucunda Spor Toto Süper Lig'e çıkma şansını elde edecek. Peki play-off mücadelelerinden birisi olan Elazığspor-Adana Demirspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlıyayınlanacak?

        MAÇTAN İSTATİSTİKLER

        Adana Demirspor ile Elazığspor arasında oynanan 22 karşılaşmanın13'nü Adana Demirspor galip bitirirken, Elazığspor 3 maçı galip tamamlayabilmiştir.

        Evinde oynadığı 8 karşılaşmanın 3'nü kazanan Elazığspor, 2 karşılaşmada Adana Demir'e boyun eğmiştir.

        Elazığspor, Barış Şimşek'in yönettiği en son Adana Demirspor maçını, gördüğü bir kırmızı karta rağmen 2-1 kazanmıştır.

        ELAZIĞSPOR-ADANA DEMİRSPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA CANLI İZLENEBİLECEK?

        PTT 1.Lig play-off karşılaşması ilk ayak karşılaşması kapsamında oynanacak Elazığspor-Adana Demirspormaçı 19Mayıs Perşembegünü, saat 21:30'da, TRT Sporkanalından canlı izlenebilecek. Bu maçın hakemi Barış Şimşek olurken, yardımcılıklarını Uygar Bebek ve Samet Çavuş üstlenecek.

        MALATYA VALİSİNDEN ADANA DEMİRSPOR AÇIKLAMASI

        Malatya'da, Vartaş Elazığspor'la oynayacakları play-off maçına hazırlanmak üzere gelen Adana Demirspor'un, Malatya Valiliği İl Spor Güvenlik Kurulu'nun, 'Malatya'da kalmamaları' yolundaki tavsiye kararının ardından tepkilerin odağı olan Malatya Valisi Süleyman Kamçı, "Biz 40 kişiyi koruyamayacak durumda olsak zaten burada durmayız." dedi.

        Malatya İl Spor Güvenlik Kurulu'nun, olağanüstü toplanarak 'kampın Malatya'da yapılmamasının tavsiye kararı' alınmasının ardından Adana Demirspor'un Malatya'dan ayrılmasıyla ilgili eleştiri oklarının hedefi olan Malatya Valisi Süleyman Kamçı sessizliğini bozdu. Basın mensuplarının soruları üzerine açıklamada bulunan Vali Kamçı, "Konuyla ilgili söylenecek bir şey yok. Sizler her şeyi iyi biliyorsunuz. Olayın oluşu belli. Pazartesi günü Adana Demirspor buraya geliyor. Otele yerleşiyorlar. Malatyaspor taraftarlarının tepkisi ve sosyal medya hesabı üzerinden tahrik edici sözler ve yazışmalar görülünce sonraki gün 14.30 itibariyle İl Spor Güvenlik Kurulumuz toplantı yapıyor. Toplantıda 'tavsiye niteliğinde' bir karar alıyor. Bunun üzerine Adana Demirspor kafilesi 'biz Elazığ'a gidiyoruz' diyorlar. Antrenmanların burada yapılması durumunda gerekli güvenlik önlemleri, gidiş geliş güzergahlarıyla ilgili planlama emniyet tarafından yapılmıştı." diye konuştu.

        "GİTMİYORUZ DESELERDİ, GEREKLİ GÜVENLİK ÖNLEMİ ALINIRDI"

        Vali Süleyman Kamçı, Malatya'nın güvenli bir şehir olduğunu ifade ederek, Adana Demirspor'un Malatya'da kalması halinde gerekli güvenlik önlemlerinin alınacağını ancak kulübün Elazığ'a gitme kararı aldığını söyledi.

        Vali Kamçı, şunları söyledi: "Hiç kimseye herhangi bir güvenlik önleminden dolayı 'burayı terk edin, gidin' diye bir şey söylenmemiştir. Hiç kimseye herhangi bir taciz olmadan buradan gittiler. Bizim Adana Demirspor veya başka bir takıma herhangi bir art niyetimiz, ön yargımız olması mümkün değil. Sadece amaç burada gerginlik olmasını önlemekti. Olayın bu boyutlara gelmesi üzücü bir şey, gelmemeliydi. Basit bir şey. Çünkü nihayetinde karar veren kendileri. 'Biz gitmiyoruz, antrenmanlarımızı burada yapacağız' deselerdi, gerekli güvenlik önlemi alınacaktı. Her ne pahasına olursa olsun yapılırdı. Malatya'nın ne kadar güvenli bir şehir olduğu herkes tarafından bilinmektedir. Biz 40 kişiyi koruyamayacak durumda olsak zaten burada durmayız."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ