Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş İsmail Köybaşı: Yaşadıklarımız bir tarihtir - Beşiktaş Haberleri

        Şampiyonluk yolunda zor günlerden geçtiklerini belirten İsmail, Barcelona örneğini vererek, ''O'nlar bile bir puan farkla şampiyon oldu'' dedi.

        ''YAŞADIKLARIMIZ BİR TARİHTİR''

        Kazanılan şampiyonluğu tarihi bir süreç olarak nitelendiren İsmail Köybaşı, ''Yaklaşık 10 aylık süreçte elde ettiğimiz bu başarı bir tarihtir. Çünkü stadı olmadan elde edilen bir şampiyonluk. Tarihte bu güne kadar kimse yaşamamış. Ben de bu tarihin bir parçası olduğum için kendimi çok şanslı ve gururlu hissediyorum. Bu şampiyonlukta emeği geçen tüm tesis çalışanlarına, benimle birlikte sahada ter döken tüm takım arkadaşlarıma, hocalarımıza, en başta aileme ve sevdiklerime armağan ediyorum. Tüm taraftarlarımıza armağan ediyorum, bunları hak ettiler. Bu şampiyonluğu daha önceden de verebilirdik. Ben bu sloganı çok tuttum 'O sene bu sene bundan sonra her sene' sloganını. Yaşamış olduğumuz bu şey bizi çok büyüttü ve büyütmeye de devam edecektir. Aynı zamanda bir güveni de beraberinde getirmiştir. Bunu her bir futbolcu ilerleyen yıllarda hissedecektir'' dedi.

        ''DIŞARIDAN GELEN DARBELERE KARŞI DİK DURDUK''

        Şampiyonluk yolunda zor günlerden geçtiklerini anlatan İsmail, Barcelona'nın bile bir puan farkla şampiyon olduğunu söyleyerek, ''İnancıma göre biz bunu daha önceden de elde edebilirdik. Biz liderliği hiç bir zaman bırakmadık aslına bakarsanız. Tabii ki de zor günler yaşayacağız. Hiç bir takım üst düzey gitmiyor. Barcelona örneğine bakarsak O'nlar da bir puan farkla şampiyon oldu. Barcelona'dan bahsediyoruz yani. Bizim de biraz sendelediğimiz zamanlar oldu. Önemli olan bu dönemlerde bu krizi yönetebilmek, dışarıdan gelen darbelere karşı dik durabilmekti ve biz bunu çok iyi başardık. Burada Şenol hocanın payı çok çok büyük. Çünkü çok tecrübeli bir hoca ve kalbi de çok güzel bir insan. O'na da çok çok teşekkür ediyoruz. O'na ve ekibine de çok çok teşekkür ediyorum'' diye konuştu.

        ''HER ŞEY OLUMLU GİDİYOR''

        İsmail, takımdaki kalıp kalmayacağı ile ilgili soruya, ''Takımdaki geleceğimle ilgili olarak gerekli görüşmeleri menajerlerim gerçekleştirecektir. 7 senedir buradayım ve çok güzel günler yaşadım. Her şey olumlu gidiyor. Şu anda geleceğimle ilgili konuşmaktansa anı yaşamayı tercih ediyorum'' şeklinde cevap verdi.

        ''BEŞİKTAŞ ŞAMPİYONLAR LİGİ'NE ÇOK YAKIŞIYOR''

        Son olarak Şampiyonlar Ligi ile alakalı düşüncelerini paylaşan milli sol bek, ''Beşiktaş'a ilk geldiğim sene tecrübe etmiştim Şampiyonlar Ligi'ni. Çok güzel bir deneyimdi benim için. Bence Beşiktaş oraya çok güzel yakışıyor, biz oraya çok güzel yakışıyoruz. Orada da Türkiye'yi temsil etmek ayrıca bir gurur verir. Biz de bu gurur verici olayı yaşamaktan ve Türkiye'yi temsil etmekten çok mutluyuz'' dedi.

        (DHA)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ