Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol İtalya Javier Mascherano ve Daniel Alves Juventus yolunda - Futbol Haberleri

        Morata ve Khedira transferlerinden oldukça verim alan Juve, bu kez Barcelonalı Mascherano ve Dani Alves'e göz dikti. Barcelona ile sözleşme uzatma konusunda anlaşamayan iki yıldızın da Juventus'la prensip anlaşmasına vardığı iddia ediliyor.

        Barcelona'nın önemli gazetelerinden Sport'ta yer alan habere göre Katalan kulübüyle sözleşme uzatma konusunda anlaşamayan Mascherano, Juventus'un teklifini kabul etti ve rotasını 3 yıllığına İtalya'ya çevirdi. Ancak iki kulüp arasında henüz anlaşma yok.

        Avrupa'nın en iyi defansif oyuncularından biri olan Arjantinli'nin ardından bu kez de Barcelona'nın sağ beki Dani Alves Juventus ile anlaşmaya vardı. Geçen sezon da Barcelona'dan ayrılmayı düşünen ancak son anda kalan Dani Alves de Marotta ile görüşüp 3 yıllık anlaşmayı kabul etti. Haziran'ın sonunda Juventus'a katılacak Dani Alves'in ne kadar kazanacağı konusunda basına yansıyan herhangi bir haber yok..

        Barcelona da Juventus'un şike skandalıyla küme düşürüldüğü dönemde siyah beyazlı takımın 2 yıldızı Thuram ve Zambrotta'yı kadrosuna katmıştı. İtalyan basını, Mascherano ve Dani Alves transferini bu olayın intikamı olarak nitelendiriyor.

        Juventus, son 2 sezondur Real'den aldığı Morata ve Khedira'nın performansından oldukça memnun kalmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ