Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Akhisarspor Custodio: "Futbolu burada bırakabilirim" - Futbol Haberleri

        Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Akhisar Belediyespor'un takım kaptanı Portekizli Custodio Miguel Dias de Castro, hem taktik hem de takım olarak çok iyi bir sezon geçirdiklerini ifade etti.

        Custodio, yaptığı açıklamada, takımın Süper Lig'de mücadele ettiği 4. sezonda en yüksek puana ulaştığını kaydetti.

        Ligdeki en iyi sezonlarından birini geride bıraktıklarını kaydeden Custodio, sözlerini şöyle sürdürdü:

        "Çok mutluyum çünkü hem taktik hem de takım olarak çok iyi bir sezon geçirdik. Süper Lig'in kalitesi her geçen yıl artıyor. Lige iyi oyuncular geliyor, mücadele de her geçen sezon artıyor. Ligde çok iyi Türk oyuncular da var. Yabancı kuralının serbest bırakılmasıyla kaliteli yabancı sayısı da arttı. Bence ligin kalitesi seneye daha iyi olacak."

        "FUTBOLU BURADA BIRAKABİLİRİM"

        Kariyerinin sonuna geldiğini anlatan Custodio, "Profesyonel futbolcu olarak devam etmek için çok fazla zamanım kalmadı. Seneye de bir kontratım var, oynamaya devam edeceğim. Gelecek sezon sonunda bir karar vereceğim. Futbolu burada bırakabilirim." dedi.

        "TÜRKİYE-PORTEKİZ FİNAL NEDEN OLMASIN?"

        Custodio, Avrupa Futbol Şampiyonası'nda kolay olmamasına rağmen Türkiye ve Portekiz'in final oynamasını ümit ettiğini belirterek şöyle konuştu:

        "Portekiz iyi bir takım ve fantastik oyuncuları var. Türkiye'nin ofansif futbolunu beğeniyorum. Türk oyuncular da iyi durumda. İki milli takımın da iyi bir turnuva geçirmesini isterim. Şampiyona her zaman zorlu geçmiştir. Portekiz ve Türkiye'ye iyi şanslar diliyorum."

        AKHİSAR BELEDİYESPOR PERFORMANSI

        Akhisar Belediyespor'a 2014-2015 sezonu ara transfer döneminde dahil edilen Custodio, Ege temsilcisiyle 1,5 sezonda çıktığı 48 lig ve 10 kupa maçında 3 gol attı.

        Daha önce 10 kez Portekiz Milli Takımı forması da giyen 33 yaşındaki oyuncu, ay-yıldızlı ekibe karşı 2 Haziran 2012'de hazırlık maçında mücadele etmişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ