Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Trabzonspor'da Ersun Yanal fırtınası! - Trabzonspor Haberleri

        HABERTÜRK SPOR / Haluk AYYILDIZ

        Yanal, Trabzon’a gelir gelmez tesislere geçip spor aletlerinin olduğu bölümü inceledi. İbrahim Hacıosmanoğlu döneminde bu bölümün yapılması için özel çaba sarf eden Yanal, söz konusu kondisyon merkezinde yapılmasını istediği değişiklikleri yönetime iletti.

        BÜYÜKAYDIN’IN ODASINA GEÇTİ

        Yanal daha sonra Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde çalışacağı odayı gezdi. Bir süre önce görevinden istifa eden futbol koordinatörü Yılmaz Büyükaydın’ın odası tecrübeli hocaya tahsis edildi. Yeni odasında bazı değişiklikler isteyen Yanal, mobilyalar için ise “Masrafa gerek yok, aynı mobilyaları kullanırım” dedi.

        Tecrübeli hoca daha sonra ilk idmanına çıktı. Akşamki çalışmada gençlerle yakından ilgilenen Yanal, “Herkes çok çalışmalı ve tek yumruk olmalı. Bunu sağlarsak başarı gelir” dedi.

        EVİNİ BEĞENDİ

        İbrahim Hacıosmanoğlu döneminde çalışırken otelde kalan Yanal’ın bu seçimi şehirde çok tartışılmıştı. Muharrem Usta yönetimi, Yanal’a “ev şartı” koşmuştu. Yanal, kendisine tahsis edilen evi inceleyip beğendi.

        İDMANLARA KUŞBAŞI TAKİP

        Ersun Yanal’ın özel talebi ile Trabzon’a havadan çekim yapan ‘drone’lar geldi. Mekanik araçlara ve bilimsel idman metotlarına çok önem veren Yanal, zaman zaman ‘drone’u kendisi kullanacak.

        Bu çekimler, 1 Temmuz’da Youtube üzerinden yayın hayatına başlayacak olan Trabzonspor TV’de yayınlanacak. Karadeniz ekibiyle ilgili her türlü haber anbean TV aracılığıyla taraftarlara ulaştırılacak. Ayrıca Trabzonspor dergisinin dijital ortamda yayınlanması projesi de önümüzdeki günlerde hayata geçirilecek.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ