Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Dick Advocaat'tan oyuncularına: Gücünüzü gösterin - Fenerbahçe Haberleri

        Şimdilik F.Bahçe’de sular duruldu. Süper Lig’in ilk 3 haftasında yaşanan puan kayıpları sonrası camiada büyük bir hayal kırıklığı yaşanmış, Sarı-Lacivertliler gelecek günlere umutsuz bakmaya başlamıştı.

        Ancak eleştirilere kulağını tıkayan ve ekibiyle beraber Samandıra’ya kapanan Dick Advocaat, kısa sürede takımı toparladı.

        Kasımpaşa’ya 5 atan, G.Antep’i 2-1 yense de futbol anlamında sınıfı geçen Kanarya’da gözler Feyenoord ile oynanacak karşılaşmaya çevrildi. Bu sezon oynadığı 9 maçta da sırtı yere gelmeyen Hollanda ekibini yenerek özgüven kazanacaklarını belirten Advocaat, öğrencilerine de bu fikri aşılıyor.

        ‘GALİBİYET SERİSİ SİZİ KORKUTMASIN’

        Bu karşılaşmadan alınacak bir galibiyetin gelecek günler için motivasyon kaynağı olacağını vurgulayan tecrübeli hoca, takımı

        şu şekilde motive ediyor:

        “Feyenoord şu ana kadar hiç yenilmedi. Biz onları yenerek hem son maçlarda yükselen özgüvenimizi tamamen geri kazanacağız. Hem gruptan çıkma iddiamızı net bir şekilde ortaya koyacağız. Hem de ligdeki rakiplerimize net bir mesaj vereceğiz. Yani Feyenoord’un galibiyet serisi sizi korkutmasın; tam tersi motivasyon kaynağınız bu olsun. Bu maç bizim için kırılma noktalarından biri olacak. Gerçek gücünüzü gösterin, herkes elinden gelenin daha fazlasını yapsın.”

        HABERTÜRK SPOR / Ahmet Selim KUL

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ