Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Avrupa Ligi Zürih: 2 - Osmanlıspor: 1 | MAÇ SONUCU - Futbol Haberleri
        AVRUPA LİGİ HEYECANI HTSPOR ARENA'DA... ZÜRİH-OSMANLISPOR MAÇININ TÜM DETAYLARI İÇİN TIKLAYINIZ

        UEFA Avrupa Ligi L Grubu ikinci maçında Osmanlıspor, deplasmanda İsviçre ekibi Zürih'e 2-1 yenildi. Bir diğer temsilcimiz Konyaspor da deplasmanda Gent'e 2-0'lık skorla mağlup oldu.

        Mücadelenin 26.dakikasındaZürih'teCavusevic'in kullandığı penaltıdaKarcemarskas gole izin vermedi. İlk yarı 45+1'deSchönbachler'in attığı golle Zürih'in 1-0 üstünlüğü ile sona erdi. İkinci yarıda Maher ve Umar ile etkili olan temsilcimiz aradığı golü 73'te buldu. Adam Maher skoru 1-1'e getiren isim oldu. Bu golden 6 dakika sonraCavusevic, ev sahibi ekibi bir kez daha öne geçirdi. Karşılaşma 2-1 sona erdi.

        Grupta oynanan diğer maçta Steaua Bükreş ile Villarreal 1-1 berabera kaldı. Villarreal'in 4 puanla lider olduğu L Grubu'nda Osmanlıspor ile Zürih'in 3'er puanı bulunuyor. Son sıradaki Bükreş'in puanı ise 1.

        ZÜRİH: 2 - OSMANLISPOR: 1

        STAT: Letzigrund

        HAKEMLER: Aleksei Eskov, Dmitri Mosyakin, Igor Demeshko (Rusya)

        ZÜRİH: Vanins, Brunner, Nef, Kecojevic, Voser, Kone (Dk. 55 Rodriguez), Buff (Dk. 88 Yapi), Kukeli, Sarr, Schönbachler (Dk. 70 Winter), Cavusevic

        OSMANLISPOR: Karcemarskas, Vrsajevic, Numan Çürüksu, Aykut Demir, Pinto, Musa Çağıran (Dk. 61 Maher), Lawal, Delarge (Dk. 67 Umar), Ndiaye, Regattin, Rusescu (Dk. 72 Diabate)

        GOLLER: Dk. 45+1 Schönbachler, Dk. 79 Cavusevic (Zürih), Dk. 73 Maher (Osmanlıspor)

        SARI KARTLAR: Dk. 9 Schönbachler (Zürih), Dk. 36 Musa Çağıran (Osmanlıspor)

        * Bu sezon Spor Toto Süper Lig'de 5, Avrupa Ligi'nde ise elemeler dahil 7 maçta yenilgi yüzü görmeyen Osmanlıspor'un namağlup unvanı sona erdi. Osmanlıspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay da 19 maç sonra Avrupa'da mağlup oldu.

        İLK YARIDAN POZİSYONLAR

        9. dakikada Zürihin ilk etkili atağında Schönbachlerin yerden köşeye şutunu Karcemarskas çıkardı.

        25. dakikada, Vrsajevicin, Schönbachleri ceza sahası içinde düşürmesiyle hakem penaltı kararı verdi. Cavusevicin kullandığı penaltıyı Karcemarskas kurtardı.

        45+1. dakikada Zürih 1-0 öne geçti. Schönbachlerin şutunda Aykut Demire de çarpan top kaleciyi şaşırttı ve top ağlarla gitti. 1-0

        İKİNCİ YARIDAN POZİSYONLAR

        60. dakikada Rodriguez'in, ceza sahası içinde müsait pozisyondaki vuruşunda meşin yuvarlak üstten auta gitti.

        73. dakikada Osmanlıspor beraberliği yakaladı. Ceza sahasında topla buluşan Maher, bekletmeden şutunu çekti ve topu kalecinin sağından ağlarla buluştu: 1-1

        79. dakikada Zürih 2-1 öne geçti. Winterin ceza sahası içine gönderdiği ortaya Cavusevic, kafa vuruşuyla meşin yuvarlağı filelere gönderdi: 2-1

        84. dakikada Winter ceza sahası dışından yaptığı sert vuruş kaleciden döndü. Pozisyonun devamında, topu önünde bulan Rodriguezin şutunda ise meşin yuvarlak kaleciden döndü.

        Diğer yandan, karşılaşmada enteresan bir an yaşandı. Mücadelenin 22. dakikasında Osmanlıspor kontra atağı sırasında Zürih Teknik Direktörü Uli Forte, hareket halindeyken yere kapandı.

        UEFA AVRUPA LİGİ L GRUBU PUAN DURUMU

        Takımlar O G B M A Y Av P
        Villarreal 2 1 1 3 2 1 4
        Osmanlıspor 2 1 1 3 2 1 3
        Zürih 2 1 1 3 3 3
        Steaua Bükreş 2 1 1 1 3 -2 1
        UEFA AVRUPA LİGİ L GRUBU PUAN DURUMU GECENİN TÜM MAÇLARINI CANLI TAKİP EDİN!
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ