Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Rıdvan Dilmen: Galatasaray, Riekerink'e büyük geliyor - Galatasaray Haberleri

        Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Süper Lig'in 13. haftasında oynanan Kasımpaşa-Galatasaray maçını değerlendirdi.

        İşte Dilmen'in yorumlarından satır başları;

        "GALATASARAY'A KARŞI OYNAMAK İSTERİM"

        Galatasaray'ın müthiş artısı var ancak zaafları da çok fazla var. Galatasaray devre arasına kadar minimum 7 puan alır. Galatasaray oyunu genelde orta sahada oynuyor. Hem topa en fazla sahip olan takım, hem en az üreten takımlarından biri hem de sürekli kalesinde tehlike gören bir takım. Galatasaray, çok temassız oynuyor. Futbolcuyken bu Galatasaray'a karşı oynamayı çok isterim. Forvetler topu alıp dönebiliyor hemen

        "FİKSTÜR AVANTAJI VAR"

        Snejder'in isteği 2 haftadır arttı. Selçuk'un daha fazla ileriye gitmesi lazım. De Jong ile oynaması büyük avantaj. Selçuk ileri çıkabilir. Galatasaray bloklar arasındaki dengeyi koruyabiirse ciddi şekilde şampiyon adayı olur. Ayrıca fikstür avantajı da var. Derbileri evinde oynayacak. Ben hesap yaptım; ilk yarıda Beşiktaş lider, Başakşehir-Galatasaray 2-3, Fenerbahçe 4. olur gibi geldi.

        "G.SARAY, RİEKERİNK'E BÜYÜK GELİYOR"

        "Galatasaray havaya girdiği zaman etkili bir takım. Haftaya Gaziantepspor ile oynayacaklar. Rakiplerinin puan kaybettiği haftada önemli bir galibiyet aldılar. Ancak Riekerink ile şunu söyleyeyim ki, Galatasaray Riekerink'e büyük geliyor. Hollandalı çalıştırıcının hoca yeterliliği yok."

        "AÇIK ARA ŞAMPİYON OLUR"

        Galatasaray UEFA şampiyonu olurken Emre Belezoğlu, Okan Buruk ve Suat Kaya vardı. Alan daraltıyorlardı"Hakan Balta ve Serdar Aziz'i televizyondan görmüyorum. Uzun bir alana yayılıyorlar, alanı daraltmıyorlar. Orta bayraklara kale konulsa, Galatasaray açık ara şampiyon olur.

        "ELİNİ NEREYE KOYACAK ADAM"

        Rıdvan Dilmen Kasımpaşa'nın Galatasaray maçında kazandığı penaltı hakkında, "Ben buna penaltı vermem. Yakın mesafeden sert şut geliyor. Elini nereye koyacak adam? Yani kural poponuza saklayın mı diyor? Ben anlamıyorum gerçekten." yorumunu yaptı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ