Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Dursun Özbek: "İyi ki Tudor'u getirmişiz" - Galatasaray Haberleri

        Sezona Jan Olde Riekerink’le başladıktan sonra geçen ay teknik direktör değişikliğine gidip K.Karabük’ün hocası İgor Tudor’u takımın başına getiren Galatasaray yönetimi, doğru tercih yapmanın gururunu yaşıyor.

        Sarı-Kırmızılı takım Hırvat teknik adamın gelişinin ardından Rize’de berabere kalıp derbide de yenilerek şampiyonluk yarışının uzağında kalsa da oynanan futboldaki iyileşmeler camiaya umut verdi.

        Tudor’un Florya’ya yeni bir hava getirdiğini düşünen başkan Dursun Özbek ve yöneticiler de futbolcuların maçlarda son ana kadar kazanmak için mücadele etmelerinden oldukça memnun kaldı.

        Antalya deplasmanının ardından G.Birliği önünde de son dakikada gelen galibiyete sevinen başkan Dursun Özbek’in kurmaylarıyla yaptığı durum değerlendirmesinde, “G.Saray, G.Saray gibi oynamaya başladı. Tudor’u göreve getirmekle en doğru kararı vermişiz” ifadelerini kullandığı öğrenildi.

        REKLAM

        ‘YARIŞ SONUNA KADAR SÜRECEK’

        Tudor’un göreve gelmesiyle birlikte takımın oyununda gözle görülür bir düzelme olduğunu ve artık sahada kazanmak için herşeyini veren bir G.Saray görmekten son derece memnun kaldığını söyleyen başkan Özbek’in, “İlerleyen haftalarda Tudor’la birlikte çok daha iyi olacağız. Göreceksiniz, bu yarışı sonuna kadar sürdüreceğiz” sözlerini sarf ettiği bildirildi.

        HABERTÜRK SPOR / Erhan TELLİ

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ