Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Fransızlar Beşiktaş'tan korktu! - Futbol Haberleri
        1

        Avrupa Ligi çeyrek final karşılaşmalarında Beşiktaş ile eşleşen Lyon için ünlü spor gazetesi l'Equipe "Bundan daha kötüsü çok zor yapılırdı" dedi.

        2

        Rövanş maçının bir cehennem ambiansında oynanacağını yazan L'Equipe "Lyon için daha kötü bir kura imkansızdı" yorumunu yaptı.

        3

        Beşiktaş ile Lyon'un ilk kez bir Avrupa Kupası maçında karşılaşacaklarını yazan L'Equipe Gazetesi internet sitesi 2009 yazında Lyon ile Beşiktaş'ın bir dostluk maçı yaptıklarını ve mücadelenin 1-1 bittiğini hatırlattı.

        4

        TRABZONSPOR VE DENİZLİSPOR, LYON'U ELEMİŞTİ

        Olympique Lyon'un daha önce iki Türk takımı tarafından Avrupa Kupası'nda yarışın dışına itildiğini aktaran Equipe, Trabzonspor ve Denizlispor'un Lyon'u elediğini paylaştı.

        5

        FENERBAHÇE'Yİ RAHAT GEÇTİLER

        Fenerbahçe ile ise Şampiyonlar Ligi grup maçlarında 2001-2002 ve 2004-2005 sezonlarında karşılaşıldığını da aktaran Fransız Medyası o maçlarda "Fenerbahçe'ye Lyon kanunlarının" uygulandığını yazdı.

        6

        UEFA Avrupa Ligi'nde Beşiktaş ile eşleşen Lyon'un Başkan Danışmanı Bernard Lacombe, "Beşiktaş çok zor bir rakip. Rövanşın İstanbul'da oynanması kötü oldu. Çok çılgınca olacak" dedi.