Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Rıdvan Dilmen'den Göksel Gümüşdağ'a sert cevap - Futbol Haberleri
        1

        Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe-Çaykur Rizespor maçının ardından NTV Spor'da yayınlanan '%100 Futbol' programında açıklamalarda bulundu.

        2

        Şener oldukça kötü bir gününde. Tuhaf bir ilk yarı geçirdi. Van der Wiel'in bir ara oynaması onu kötü etkilemiş.

        3

        Kayserispor ve Akhisar'ın kazanması Rizespor'u olumsuz etkilemiştir. Stratejileri değişmiş olabilir.

        4

        Rize'nin erken yenen gol sonrası 1-1'i bulması, sonrasında Fenerbahçe'nin paniğinde 2'yi bulabilirlerdi, ancak bulamadılar. O andan sonra oyun yeniden Fenerbahçe lehine döndü.

        5

        Lig şampiyonluğu dışında, diğer sonuçla taraftarın umrunda değil. Stadın hali ortada. Kalamış sahilinde bile daha çok insan vardır şu an.

        6

        Seyirci profili artık değişti. İkincilik kesinlikle kimseyi tatmin etmiyor. Taraftar, camia bu sezonu tamamen bırakmış.

        7

        Son 7 maçta 18 puan alan Fenerbahçe, şampiyonluk yarışında yok. Enterasan değil mi? Bir takım, son 4 maçının 3'ünü kazanıyorsa bu da bir hünerdir aslında.

        8

        Bir takım 2-0'dan 2-2'ye getiriyorsa, 90+2'de kazanıyorsa demek ki iyi yaptığı şeyler var. Sürekli eleştirmek doğru değil. Bugün neden Kasımpaşa ve Fenerbahçe (kupa) maç yapıyor da Galatasaray neden maç yapmıyor? Bunu anlamıyorum.

        9

        Program dengeleri etkiliyor. Akhisarspor bugün aldığı galibiyetle düzlüğe çıktı. Ligde son sıradaki 3 takım yüksek ihtimal düşecek, Akhisar'ı artık beklemesinler, düşmez.

        13

        İkinci yarıda net poziyonları bulan Rizespor oldu. 10 kişi kalınca 1 puana razı oldu. Sow'un ceza sahası oyuncusu olduğunu bilmek lazım.

        14

        Fenerbahçe'de birçok oyuncu Ağustos'ta var mı bilmiyoruz. Fenerbahçe takımında kazanma arzusu var fakat Advocaat kontra atak takımı yarattı.

        15

        Advocaat, 'Emekli olacağım' dedi diye Fenerbahçe takımı havlu attı. Hollanda Milli Takımı'na gidiyor.

        16

        Kendi penceresinden baktığında Advocaat başarılıyım diyecek. Kupada final oynadım, rakiplerime yenilmedim diyecek.

        17

        Fenerbahçe'nin mutlaka birinci santrafor alması lazım. Fernandao, Robin van Persie ve Sow iyi bir Fenerbahçe'de yedek olur.

        18

        Mehmet Ekici dışında sırtı dönük orta saha alınmalı. Sol ve sağ kenar almalı. 4-3-3'te Ekici'nin güçlü olması lazım. Fenerbahçe'de duran top kullanan oyuncu yok!

        19

        GÖKSEL GÜMÜŞDAĞ'A CEVAP

        İsim Başakşehir, gazete de Turkuaz Grubu’ndan olunca herkes tırsıyor nedense. Ama gerçekleri söylemekten kaçınmamak lazım.

        20

        Göksel Bey haklı olarak benimle ilgili bir eleştiri de bulunmuş. Buna da eyvallah.

        21

        Gerçi röportajı verdiği gazete bana sallar da, eğer Rıdvan Dilmen diye başlayıp iki kez cümle içinde Rıdvan, Rıdvan diye hitap ediyorsa ki benim hayatımda kendisine Göksel falan demedim, yanlış yapmış.

        22

        Bana da Rıdvan Dilmen, Rıdvan Bey ve Rıdvan Hoca diyecek. Rıdvan demesinden son derece rahatsız oldum. Yaşça büyüğüm. Antrenörlük yaptım. Benim söylemlerim sert gelebilir.

        23

        Şu anda kaptırmış gibi kendisini galiba. Benim görüşüm bu; bir tiyatro, sinema oynandı. Sonu belli olan rezalet bir filmdi. Başakşehir’le federasyon anlaştı bu ortaya çıktı.

        24

        Bundan ne adalet ne de başka bir şey beklerim. Bunu yapan Başakşehir de Fenerbahçe de olsaydı benim için hiçbir şey değişmeyecekti.

        25

        Bu ceza neden Salı günü açıklandı. Daha önceden kararın verilmiş olduğu belli. Zaten kadro dışılarını cezadan hemen önce açıkladılar.

        26

        Biz de salaktık, seyrettik. Adaletin olmadığı yerde şampiyon olsan ne olur?

        27

        GÖKSEL GÜMÜŞDAĞ'DAN CEVAP GELDİ
        Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, Rıdvan Dilmen'in eleştirilerine yanıt verdi:

        "Sevgili Rıdvan Dilmen sevdiğimiz arkadaşımızdı. Benim ona ismiyle hitap ettiğimi düşünmüş ben kimseye ismiyle hitap etmem. Kendisi hocalık yapmış birisi. O kadar şaştık ki. Biz de gerekli açıklamayı yaptık.