Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Bursaspor "Volkan ve Sercan'ı satmıyoruz" - Futbol Haberleri

        Sağlam, Atatürk Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu tarafından atletizm pistinde düzenlenen ''Engellileri Sporla Tanıştırma Projesi'' ödül törenine katıldı.

        Burada projedeki gönüllülere ve engelli sporculara ödül ve plaketler veren Sağlam, ''İşimiz gereği maalesef sağlam görünüp de engelli olan birçok insanla muhatap olup, uğraşmak zorunda kalıyoruz. Dolayısıyla burada gerçek anlamda engelleri aşmış olan insanlarla buluşmaktan dolayı çok mutluyum'' diye konuştu.

        -SEZON DEĞERLENDİRMESİ-

        Sağlam, tören sonrasında gazetecilere yaptığı açıklamada, sezona Beşiktaş'ın başında başladığını ve ligi Bursaspor'da tamamladığını belirterek, Beşiktaş'ta 6 karşılaşma oynadıklarını ve hiç mağlubiyet görmeden ayrıldığını, Bursaspor'da ise 18 karşılaşmada 36 puan toplamayı başardıklarını söyledi.

        Puan ortalamasına bakıldığı zaman ligin en başarılı teknik kadrosu olarak görülebileceklerini ifade eden Sağlam, şunları kaydetti:

        ''Sonuçta Bursaspor'la bir UEFA hedefi kovaladık. Ama son anda bu hedefi tutturamadık. Önümüzdeki sene daha iyi bir kadroyla daha iyi bir Bursaspor olacağımızı düşünüyorum. Gelecekten umutluyum. Basamakları yavaş yavaş çıkmak istiyoruz. Bu sezon iyi bir ikinci yarı geçirdik. Sezon geneli itibarıyla 6'ncılık bizim için başarılı bir sonuç. Önümüzdeki yıl daha iyi bir sezon beklentimiz var.''

        -SERCAN VE VOLKAN'IN TRANSFER SÖYLENTİLERİ-

        Sağlam, takımın gözde futbolcuları Sercan ve Volkan'ın transferleriyle ilgili söylentiler konusunda ise ''Önümüzdeki sezon büyük hedefler kovalayacaksak, daha iyi bir kadro kurmak zorundayız. Bu nedenle Sercan'la Volkan'ı kesinlikle bırakmayı düşünmüyoruz'' diye konuştu.

        Gazetelerde yer alan Sercan'ın 2 milyon Avro artı Burak Yılmaz karşılığında Fenerbahçe'ye verildiği iddiasının doğru olmadığını anlatan Sağlam, şöyle devam etti:

        ''Kesinlikle böyle bir şey yok. Böyle bir şey konuşulmadı bile. Sercan'la, Volkan'la ya da her hangi bir oyuncumuzla alakalı basında çıkan transfer haberlerinin tamamı aslı olmayan haberlerdir. Kesinlikle böyle bir görüşme olmamıştır. Volkan'la Sercan'ı kesinlikle bırakmayacağız. Elimizdeki iyi oyuncuları tutmak zorundayız. Bunların yanında 4 kaliteli oyuncu takviyesi yaparak, önümüzdeki sezon hem kadromuzu daha da güçlendireceğiz hem de taraftarımızın beklentisine cevap vereceğiz.''

        -BEŞİKTAŞ'IN ŞAMPİYONLUĞU-

        Ertuğrul Sağlam, 2008-2009 futbol sezonunu Beşiktaş'ın şampiyon olarak tamamlamasıyla ilgili de 'Beşiktaş'ı şampiyonluğundan dolayı kutluyorum. Gerçekten şampiyonluğu hak ettiler'' dedi.

        Sivasspor'u da sezon boyunca gösterdiği başarı nedeniyle kutlayan Sağlam, şunları kaydetti:

        ''Galatasaray ve Fenerbahçeye'yi de UEFA liginde Türkiye'yi temsil etmesinden dolayı kutluyorum. Düşen takımlara da geçmiş olsun diyorum. Ayrıca Beşiktaş'ı da kutluyorum. Gerçekten şampiyonluğu hak ettiler. Fazla da bir şey söylemek istemiyorum. Şu anda sorumlu olduğumuz bir takım var. Bu nedenle fazla yorum yapmak istemiyorum.''

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ