Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Mathieu Valbuena İstanbul'a geliyor - Fenerbahçe Haberleri

        Önümüzdeki sezon camiayı ayağa kaldıracak güçlü bir kadro kurmayı hedefleyen Fenerbahçe yönetimi ilk transferini bugün İstanbul’a getiriyor...

        Gazete Habertürk'ten Ahmet Selim Kul'un haberine göre, Sarı-Lacivertliler teknik direktörlük görevine Aykut Kocaman’ın gelmesinden sonra kısa sürede transfer çalışmalarını tamamlamak için kolları sıvadı. Bunun sonucunda orta sahadaki eksikliği gidermek için ilk etapta görüşmelere başlanan Mathieu Valbuena ile her konuda anlaşma sağlanmıştı. Teknik direktör Aykut Kocaman’ın, “Valbuena’yı gerçekten beğeniyorum. Defalarca Fransa milli formasını giymiş, üst seviyede futbol oynamış. Ama hala bugün futbola başlamış ve çok ihtiyacı varmış gibi iştahlı top oynuyor. Benim onda gördüğüm önemli şey Kuyt’ta gördüğümle aynı. Son ana kadar direnen ve vazgeçmeyen bir oyuncu olması” diyerek yeni sezonda takımın lideri konumuna getirmeyi planladığı Fransız yıldız bugün İstanbul’da olacak.

        İMZA SONRASI GİDİYOR

        Sarı-Lacivertliler’in yeni sezondaki ilk transferi Mathieu Valbuena bugün saat 16.30’da Marsilya’dan İstanbul’a gelecek. Aatatürk Havalimanı’na inecek olan yıldız futbolcu daha sonra kulübe geçip yöneticilerle bir araya gelecek. Fransız oyuncu yarın sağlık kontrolünden geçip resmi imzaları attıktan sonra tatiline devam etmek üzere İstanbul’dan ayrılacak.

        CİSSE VALBUENA İÇİN İFADE VERECEK

        Sarı-Lacivertliler'in yeni transferi Mathieu Valbuena ülkesinde sıkıntılı günler yaşıyor...

        L’Equipe’in haberine göre yıldız futbolcunun mahrem görüntülerini içeren bir kasetle kendisine şantaj yapılması nedeniyle açılan davada eski ünlü futbolcu Dibril Cisse’nin de ifade vereceği belirtildi. Bunun yanı sıra iki ünlü şarkıcı Axel Angot ve Moustapha Zouaui de Cisse gibi mahkemece ifadeleri alınacak.

        ŞÖLEN BAŞLIYOR

        Fenerbahçe bu hafta yeni sezon heyecanının startını veriyor. Valbuena’yı bugün İstanbul’a getirecek olan Sarı-Lacivertliler’de başkan Aziz Yıldırım ile Aykut Kocaman final görüşmesini yapacak ve daha sonra resmi olarak imzalar atılacak. Fenerbahçe’de ayrıca bu iki isim dışında Dirar transferinin de bu hafta açıklanması bekleniyor. Bunun yanı sıra daha önceden anlaşma sağlanan ve sağlık kontrollerinden geçirilen Mehmet Ekici de törenle sözleşme imzalayacak. Bu isimlerin yanı sıra Malaga’nın file bekçisi Kameni ve Arsenal’in golcüsü Lopez’in de transferlerinin bu hafta içerisinde tamamlanması bekleniyor

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ