Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Hernanes savaşı! - Fenerbahçe Haberleri

        Brezilya ve İtalya'nın önde gelen gazeteleri, Fenerbahçe ile Milan'ın Sao Paolo'da forma giyen Hernanes için kapıştığını yazarken, "İtalyan ekibinin önündeki en büyük engel Türk kulübü" yorumunu yaptı.

        Brezilya ve İtalya basınında çıkan haberlere göre, Sao Paolo'nun yıldız oyuncusu Hernanes için Fenerbahçe ve Milan kapışıyor. Çizme basınında, Pirlo'nun yerine, orta sahaya takviye yapmayı düşünen Milan'ın hedefinde Sao Paolo'da forma giyen Hernanes'in yer aldığı ve bu transferde İtalyan devinin en büyük rakibinin Fenerbahçe olduğu ileri sürüldü. Brezilya ekibinin teknik direktörü Joao Paulo de Jesus Lopez, Hernanes'in ne kadar değerli bir oyuncu olduğunu belirtmek için 40 milyon euro gibi bir ücret karşılğı serbest kalabileceğini ifade etmişti. Oyuncunun menajeri Frederico Pena ise Hernanes'in 12-13 milyon euroluk bir anlaşmayla takımdan ayrılabileceğini dile getirdi.

        -AB PASAPORTU YOK-

        24 yaşındaki Hernanes, savunmaya yönelik orta saha oyuncusu olarak görev yapıyor. 2001'den beri Sao Paolo'da yer alan Brezilyalı yıldız, 1 kez de milli formayı giydi. Bu transfer için Milan'ın önündeki en önemli engel oyuncunun AB pasaportunun olmaması. Hernanes için, Fenerbahçe'nin kiralama yoluna gidebileceği de belirtildi. Sarı lacivertlilerin Hernanes için harekete geçtiği yönünde haberler, Brezilya basınında yer aldı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ