Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Manisaspor Ufuk ve Sezer'de bir gelişme yok! - Futbol Haberleri

        Yaralı, yaptığı açıklamada, transfer sürecinde kulüp menfaatlerinin her şeyin üzerinde olduğunu belirterek, Ufuk ve Sezer'in takımda oynamaya devam etmeleri için var olan sözleşmelerini uzatmaları gerektiğini, ancak futbolcuların sözleşmelerini uzatmadan oynamak istediklerini kaydetti.

        ''Kulübün menfaatlerini düşünerek aldığımız yönetim kurulu kararı gereği, futbolcularımızı sözleşmelerini uzatmadıkları takdirde takımda oynatmayacağız'' diyen Yaralı, sözlerini şöyle sürdürdü:

        ''Bunun böyle olduğunu hem futbolcularımız, hem de Galatasaray takımı biliyor. Ancak medyaya karşı biz kötü adam olarak gösteriliyoruz. Malımızı ayaklarda süründürmek istiyorlar. Futbolcularımız da 'oynamayız' diye bazı basın yayın organlarına demeç veriyorlar. Galatasaray takımı 'dediğim dedik' deyip kesip atıyor. Sonuçta yönetim kurulu olarak almış olduğumuz bir karar var. Biz bu iki futbolcumuzu daha iyi para verecek olan başka bir kulübe de verebiliriz. Biz kulübün menfaatlerini gözetmek durumundayız. Takım futbolcusuz kalmıyor. Ufuk ve Sezer tabi ki iyi birer oyuncular, bizim için büyük değerleri var, ama giderlerse de dünyanın sonu değil.''

        Ufuk ve Sezer'in Manisaspor'un menfaatleri doğrultusunda gelişme oluncaya kadar takımdan ayrı kalacağının altını çizen Yaralı, takımın Mesut Bakkal yönetiminde Tarık Almış Spor tesislerinde Ankaragücü maçı için hazırlıklarını sürdürdüğünü kaydetti.

        Yaralı, ''Ankara'dan mutlak galibiyet ile ligdeki ilk 3 puanımızı almayı hedefledik. Tüm çalışmalarımız bu yönde'' dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ