Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Denizli'nin suyu ısındı! - Beşiktaş Haberleri

        MAÇI HOCA VERDİ

        Bu sözler ne yorumculara ne de taraftara ait. Bu sözler Beşiktaşlı yöneticilere ait. Siyah-beyazlı idareciler 3-0’lık yenilgi sonrasında faturayı kadro tercihini eleştirdikleri Mustafa Denizli’ye çıkardılar.

        GAZETE HABERTÜRK / KARTAL YİĞİT

        Beşiktaş’ın Galatasaray’a 3-0 mağlup olması yönetimin Mustafa Denizli’yi hedef tahtası yapmasına neden oldu. Derbiye kimsenin beklemediği bir 11’le çıkan tecrübeli hocanın kadro tercihi karşılaşmayı izleyen yöneticileri adeta çıldırttı.

        Maç sonrası Protokol Tribünü’nün kapısının önünde ayakta bir değerlendirme yapan yöneticilerden Ertunç Soğancıoğlu, Kenan Öner, Şeref Yalçın, Bülent Deriş ve Hakan Aksoy, Denizli’ye olan tepkilerini yüksek sesle (bazı gazetecilerin duyduğunu bilerek) dile getirdiler. Maça özel minübüslerle gelen yöneticiler “Kadroyu yolda öğrendiğimizde açıkcası bu işin böyle olacağını anlamıştık. Daha sahaya çıkmadan maçı verdik. Galatasaray’ın yorgun olacağı belliydi. Ama bizim sahaya sürdüğümüz takıma bakın” dediler.

        KADER SINAVI MANCHESTER

        Siyah-beyazlı yöneticiler tepkilerini sürdürerek “Bobo, Yusuf haftalardır doğru dürüst çalışmıyor. Böylesine bir maçta oynuyor. Kenarda golcü sayılacak bir Nobre var. Onu nasıl oynatmazsın kardeşim!. Fink’in yerine Ekrem ortada oynuyor. Takımın kimyası ile oynanıyor. Bu nasıl iş anlamadık. Eğer Galatasaraylı oyuncuların çoğu yorgun olmasaydı Allah korusun 5-6 yiyebilirdik” dediler.

        Bu arada maça ailesiyle gelen başkan Yıldırım Demirören maç sonunda Protokol Tribünü’nde durum değerlendirmesi yapma geleniğini bozdu. Demirören yöneticilerle toplantı yapmadan stattan ayrıldı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ