Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Soğuk savaş! - Beşiktaş Haberleri

        Beşiktaş’ta önceki gece İzmir’de Siyah Beyaz Gece vardı. Ege derneklerinin toplantısında soğuk savaş yaşandı. Başkan Yıldırım Demirören geceyi basına kapattırdı.

        İŞTE O GECE YAŞANANLAR

        Başkan Demirören salona girdiğinde cılız bir alkış oldu. İzmir Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Selim Yegen, konuşmasında eski asbaşkan Levent Erdoğan’dan hiç bahsetmedi. Futbolcular tarafından imzalanmış 3 forma ve 2 futbol topu çekilişle dağıtıldı. İmzalı formalardan biri başkan adayı Murat Aksu’nun destekçilerinden kongre üyesi Kadir Kılıç’a çıktı. Tören sırasında konuşan Kılıç “Bu formayı İzmir Beşiktaşlılar Derneği’ne hediye ediyorum. Derneklerin babası olan LeventErdoğan da burada. O unutuldu” dedi. Bütün salon Erdoğan’ı alkışladı. Bu olayın ardından kısa bir konuşma yapan başkan Yıldırım Demirören gecede fazla kalmadı ve ayrıldı.

        Demirören gecede yönetimine alacağı Fahrettin Curoğlu,Mesut Parlak, Sinan Vardar, Cengiz Zülfikaroğlu, yöneticiler Ertunç Soğancıoğlu ve Şeref Yalçın’la birlikte oturdu. Bu arada Demirören açık arttırmaya çıkarılan Kartal tablosunu 20 bin TL’ye aldı.

        ÜYELERLE TOPLANTI

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ