Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Spor Toto 3. Lig "Dünyanın sonu değil!" - Futbol Haberleri

        Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'a deplasmanda 2-1 yenilerek ligin bitimine iki hafta kala küme düşmeyi garantileyen Yalovaspor'da, kulüp başkanı Hasan Kızılkaya, küme düşmenin dünyanın sonu olmadığını bildirdi.

        Kızılkaya, kulübün resmi internet sitesinde yer alan açıklamasında, küme düşmenin şampiyonluk gibi yarışın bir parçası olduğunu, moral bozmadan, tek vücut olup yapılan hatalardan ders çıkararak, yeniden Üçüncü Lig'e yükselmek için gerekli çalışmayı yapmaları gerektiğini kaydetti.

        Göreve geldiklerinde Yalovaspor'un maçlara gidecek ekonomik gücünün dahi olmadığını anlatan Kızılkaya, şöyle devam etti:

        ''Bizim ilk görevimiz takımı ne şartlarda olursa olsun sahaya çıkartıp ilimizi temsil etmesini sağlamaktı. Bunu başardık. Ancak eskiden gelen borçlar ve bu borçların yarattığı faizlerle uğraşmak çok zordu. Ödediğimiz faizlerle şampiyonluğa oynayacak iki takım kurulabilirdi. Transfer yapıp ödemeler yaptığımızda, alacaklılar ayağa kalkıyordu. Elimizden gelen her şeyi mali olarak yaptık. Bu uğurda geri planda kalmayı da gurur meselesi olarak düşünmedik. Mühim olan destekleyenleri kırmamaktı. Küme düşmek dünyanın sonu değil. Bir yıllık dinlenmenin ardından Yalovaspor yeniden hak ettiği yere gelecektir.''

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ