Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Drogba Reyes Galatasaray - Galatasaray Haberleri

        Atletico Madrid'in maestrosu Reyes'le yapılan görüşmeler sonunda mutlu sona ulaşıldı. İspanyıl yıldız bugün ya da yarın İstanbul'a gelecek. Forlan'ın ayak diretmesiyle sıkıntıya düşen Cimbom'a İngiltere'den güzel haber geldi. Drogba transfere yeşil ışık yaktı. Sarı-Kırmızılılar dev operasyon için Ada seferine çıkıyor.

        VE RE'YES' DEDİ

        G.Saray, A.Madrid ile bonservisi için anlaştığı oyunculardan Jose Antonio Reyes’in de transferini bitirdi. Bugün ya da yarın İstanbul’a gelecek yıldız ile yıllığı 3 milyon Euro’dan 4 senelik sözleşme yapılacak!

        Galatasaray’ın Atletico Madrid kulübü ile bonservisleri konusunda anlaşmaya vardığı üç yıldız oyuncudan Çek stoper Ujfalusi’den sonra İspanyol yıldız Jose Antonio Reyes ile de kesin olarak anlaşmaya varıldı. Tecrübeli futbolcunun bugün ya da en geç yarın İstanbul’da olacağı bildirildi. Sarı-Kırmızılılar, İspanyol yıldız Reyes’i yıllık 3 milyon Euro’dan 4 senelik sözleşme imzalamaya ikna etti. Oyuncunun 48 saat içinde İstanbul’da olacağı ve Cimbom ile resmi sözleşme imzalayacağı belirtildi.

        TEK PÜRÜZ MENAJERİ

        Jose Antonio Reyes transferinin şimdiye dek gecikmesindeki en büyük sorunun menajeri Lopez Mariana Aguilar olduğu ortaya çıktı. Tecrübeli yıldızın menajeri Aguilar’ın, Sarı-Kırmızılı yönetimle yapılan görüşmelerde alacağı ücret konusunda anlaşma sağlayamadığı ve bu nedenle oyuncunun İstanbul’a gelerek Galatasaray’a imza atmasını geciktirdiği belirtildi. Sarı-Kırmızılı yönetim son olarak bu sıkıntıyı da aşmayı başararak, Reyes’in transferine son noktayı koymuş oldu. Kısa süre içinde Türkiye’ye gelecek olan Reyes önce sağlık kontrolünden geçirilecek ve ardından da imza atacak Bu gelişmelerin ardından Reyes’i de transfer edecek olan Galatasaray’da başkan Ünal Aysal, Atletico Madrid ile bonservisleri konusunda anlaştığı 3 yıldızdan 2’sini renklerine bağlamış olacak. Böylece bizzat başkan Aysal tarafından gerçekleştirilen Madrid seferi sonucunda, 2 önemli oyuncu kadroya dahil edilmiş olacak.

        DROGBA DEFTERİ YENİDEN AÇILDI

        Fildişi Sahilli yıldız, görüşmeler kesilmişken menajeriyle Galatasaray’a “Gelmeye hazırım” mesajı yolladı. Sarı-Kırmızılılar 1.5 ay peşinden koştuğu Didier Drogba için İngiltere’ye yeniden çıkarma yapacak!

        Atletico Madrid’de oynayan Uruguaylı yıldız oyuncu Diego Forlan’ın transferi için ‘olumsuz’ haberler alan ve morali bozulan Galatasaray yönetimi, İngiltere’de yaşanan sürpriz gelişmeyle yeniden umutlandı. Yaklaşık 1.5 aydan bu yana transferini gerçekleştirebilmek için yoğun tempoda çalışan ancak geçtiğimiz hafta aldıkları olumsuz haberle görüşmeleri dondurdukları Didier Drogba’nın, menajeri kanalıyla haber göndererek “Galatasaray’a gelmek istiyorum. Anlaşmaya hazırım” dediği öğrenildi. İşte Drogba’dan gelen bu haberle yeniden transfer için düğmeye basan Sarı-Kırmızılı yönetim, bir an önce bu transferi noktalamak istiyor. Bu nedenle yöneticiler İngiltere’ye çıkarma yapmaya hazırlanıyor.

        FALCAO KORKUSU SARDI

        Bu arada Fildişi Sahilli golcü Didier Drogba’nın, Aslan’a gelmeyi kabul etmesinin ardında, Chelsea’nin, Porto’ya bu sezon Avrupa Ligi kupasını kazandıran 33 yaşındaki teknik direktör Andre Villas-Boas ile anlaşması yatıyor. Portekiz basınında yer alan haberlerde genç çalıştırıcının Chelsea’ye Kolombiyalı golcüsü Falcao’yu da götüreceği, bu nedenle de Drogba’nın ayrılmak istediği iddia edildi.

        ‘MAVİLER’İ REDDETTİ

        Sarı-Kırmızılılar, daha önce senelik 6 milyon Euro garanti para ödemeyi teklif ettikleri Fildişi Sahilli yıldız için kulübü Chelsea ile bir kez daha masaya oturma kararı aldı. İngiliz kulübünün kendisine yaptığı ‘1 yıllık sözleşme uzatma teklifini’ geri çeviren Didier Drogba için kesenin ağzını sonuna kadar açan Cimbom, yıldızın Sarı-Kırmızılı renklere katılması durumunda sponsor, reklam ve forma satışı gelirleriyle bu transferin bütçesini oluşturacaklarına inanıyor. Diego Forlan’ın gelmek için istediği rakamlardan sonra ağzı yanan yönetim, Drogba’nın kendilerinden talep ettiği ücretin daha makul olduğunu düşünüyor.

        HTSPOR / Erhan TELLİ

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ