Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Eskişehirspor Es-Es arayışta! - Futbol Haberleri

        Eskişehirspor 2. Başkanı Mesut Hoşcan, yaptığı açıklamada, teknik direktör konusunda görüşmelerini sürdürdüklerini belirterek, yerli teknik direktörlerden sonuç alınamaması halinde yabancı teknik adamlarla görüşeceklerini kaydetti.

        Bu konuda Mustafa Denizli, Ersun Yanal ve Zico ile görüşmeler yapıldığını ifade eden Hoşcan, hafta sonuna kadar teknik adam arayışını bitirip, Belçika'da yapacakları kampa yeni teknik direktörle gitmeyi hedeflediklerini bildirdi.

        Hoşcan, Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın liglerin ertelenmesi konusunda yaptığı açıklamaya da değinerek, şunları söyledi:

        ''Eskişehirspor olarak bu tür yorumlara fazla katılmak istemiyoruz. İşin gerçeği yeni seçilmiş bir federasyon var. Önlerinde seçilir, seçilmez korkunç bir tablo çıktı. Kulüplerin onları baskı altına almamaları lazım. Bu şekilde hareketler onları yanlış yöne sevk ettirebilir. Federasyonun alacağı karalara saygılıyız. Lig ne zaman başlarsa başlasın bizim için önemli değil. Eskişehirspor olarak hazırlığımızı ve programımızı yaptık. Bizim için çok problem değil.''

        ''FUTBOLCULAR 40 YILLIK ARKADAŞ GİBİ''

        Hoşcan, takımın eski oyuncularıyla yeni oyuncularının iyi bir arkadaşlık sergilediğini belirterek, 2 yıldız oyuncu ile 5 yıldız adayı futbolcuyu Eskişehirsporlu yaptıklarını kaydetti.

        Hazırlık kampının ilk yarısında futbolcuların gösterdikleri performansın kendileri ve camialarını mutlu ettiğini anlatan Hoşcan, şunları bildirdi:

        ''İki ayrı yıldız oyuncunun transferini gerçekleştirdik. Bunun yanı sıra yıldız adayı 5 futbolcu transfer ettik. Hazırlık kampının ilk etabında bu oyuncularımızın performansları bizleri mutlu etti. Yeni gelecek teknik direktörün görüşlerini alacağız. Yeni transfer isterse yönetim olarak gereğini yaparız. Takımın hazırlıkları çok iyi. Takım içinde bir arkadaşlık var. Takımın eskileri yeni gelenlere kucak açtı. Müthiş bir iletişim var, sanki 40 yıllık arkadaşlar. Bu da takımdaşlık adına yapılan çalışmaların iyi sonuç verdiğini gösteriyor. Bu konuda yönetim olarak çok mutluyuz.''

        Futbolda şike soruşturması kapsamında gözaltına alınan ve çıkarıldığı mahkemece serbest bırakılan futbolculardan Mehmet Yıldız ile ilgili konuyu yönetim kurulunda değerlendireceklerini ve gelecek teknik direktörün de görüşünü alıp son kararı vereceklerini bildirdi

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ