Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Ya bir de kriz olmasaydı! - Fenerbahçe Haberleri

        Geçen sezon elde edilen şampiyonluk sonrasında Fenerbahçe’nin başına gelmedik kalmadı...

        3 Temmuz sabahı başlayan şike soruşturması kapsamındaki gelişmeler Sarı-Lacivertli camiada kelimenin tam anlamıyla bir deprem etkisi yarattı. Haliyle de bu deprem kulüpte inanılmaz bir moral çöküntüsüne neden oldu. Yönetim ne yapacağını şaşırırken eldeki yabancı oyuncuların da birer ikişer kulüpten ayrılmaları hayal kırıklığını daha

        ileri boyutlara taşıdı.

        Ancak önce taraftarların tek vücut olması ardından da takımdaki futbolcuların ayağa kalkmasıyla birlikte her şey bir anda tersine döndü. Süper Lig maçları başlarken herkesin ortak düşüncesi, “Fenerbahçe bu yükün altında ezilir, kaldıramaz” şeklindeydi. Bu kadar kriz yetmezmiş gibi bir de sakatlıklar da eklenince işler daha da çıkmaza girdi. Kabusu andıran tüm gelişmelere rağmen Fenerbahçe yıkılmadı ve ayakta kaldı.

        ÖNÜNE GELENİ DEVİRİYOR

        Lige 1-0 Orduspor galibiyeti ile başladı Sarı-Lacivertliler... Ardından korkulu çıkılan Gaziantep deplasmanından 3-1 gibi net bir skor alındı. Şükrü Saracoğlu Stadı’ndaki 1-1’lik Manisa beraberliği Fenerbahçe’nin tek kayıp yaşadığı maç oldu. Daha sonra yine zorlu Kayseri deplasmanından 1-0’lık galibiyetle 3 puan alındı. Son olarak da ligin flaş ekibi Büyükşehir Belediyespor net bir skorla 4-2 devrildi. Sonuçta 5 haftada 13 puanla ligin zirvesine oturdu F.Bahçe. Bu görüntüde de ister istemez kafalara, “Ya bir de kriz olmasaydı bu F.Bahçe ligde ve Avrupa’da neler yapmazdı?” sorusunu getirdi.

        HTSPOR / Cem DALMAZ

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ