Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray ''Fenerbahçe maçı normal bir maç'' - Galatasaray Haberleri

        Semih, Galatasaray'ın Gençlerbirliği'ni 2-0 yendiği karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, Fenerbahçe'ye karşı deplasmanda daha önce forma giymediğini belirterek, ''Kadıköy atmosferi yaşamadım ama denilene göre inanılmaz bir atmosferi varmış. Türk Telekom Arena'nın benim için daha iyi bir atmosfer olduğunu düşünüyorum. Ben heyecan yaşayacağımı düşünmüyorum. Sonuçta Fenerbahçe maçı da bizim için normal bir maç. Fenerbahçe stadının beni heyecanlandırmayacağını düşünüyorum'' diye konuştu.

        Sarı-kırmızılı futbolcu yayıncı kuruluş Lig TV'ye yaptığı açıklamada ise kendisi de dahil sarı kart sınırında bulunan futbolcuların Gençlerbirliği mücadelesinde tedirgin olduklarını belirterek, ''Hamlelerimizde geç kaldık, kart görmeyelim diye rakibe yakın oynayamadık. Fenerbahçe maçına tam kadro gideceğimiz için mutluyuz'' ifadelerini kullandı.

        Galatasaraylı futbolcu Eboue ise Fenerbahçe ile yapacakları derbi maçın iki takım için de normal bir maç olacağını anlatarak, ''Hem bizim için hem onlar için normal bir maç. Tabi büyük bir derbi, mutlaka önemli bir maç ama bu zamana kadar oynadığımız anlayışla oynarsak, oradan da başarıyla ayrılacağımızı düşünüyorum'' dedi.

        Sarı-kırmızılı futbolculardan Melo ise yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada, derbilerde detayların sonucu belirlediğini kaydederek, ''Haftayı önce iyi dinlenip sonra da iyi çalışarak geçirip, derbiden 3 puanla ayrılmak istiyoruz'' diye konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ