Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Bitexen Antalyaspor Fenerbahçe, Medical Park Antalyaspor, Alex - Fenerbahçe Haberleri

        Kupada Samsun, ligde ise Bursa ve Trabzon gibi büyük maçlarda forma bulamayan Emre Belözoğlu, Antalya maçıyla sahalara dönecek.

        Aykut Kocaman'ın zorlu virajı aştıklarını düşünmesi ve Antalya önünde Alex'in de oynamayacak olması nedeniyle Emre'yi ofansif gücü yükseltmek için 11'de olmasa da 2. yarıda sahaya sürmesi bekleniyor.

        Alex'in riske edilmeyeceği karşılaşmada Stoch'un ilk 11'de oynayacağı tahmin edilirken, Dia'nın da ilerleyen dakikalarda süre alması bekleniyor.

        Fenerbahçe'nin Antalyaspor karşısındaki muhtemel 11'i şöyle:

        Volkan, Gökhan, Serdar, Yobo, Ziegler, Mehmet, Cristian, Selçuk, Caner, Stoch, Sow

        ANTRENMANDAN NOTLAR

        Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında Medical Park Antalyaspor ile yarın kendi sahasında yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı.

        Can Bartu Tesisleri'nde sportif direktör ve teknik sorumlu Aykut Kocaman yönetiminde basına kapalı son idmanını yapan sarı-lacivertli oyuncuların, ısınma ve koşu hareketlerinin ardından 4 gruba ayrılarak çalışmalarını sürdürdüğü bildirildi. 5'e 2 top kapma ve pas çalışması sonrası antrenmanın taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamlandığı kaydedildi.

        Fenerbahçe'nin bugünkü idmanında Alex ve Özgür Çek'in bireysel oyuncu antrenörü Dolu Arslan eşliğinde sahada ve salonda gerçekleştirdikleri çalışmalarla günü tamamladıkları, Sezer Öztürk'ün ise çalışmalarını salonda sürdürdüğü ifade edildi.

        Sarı-lacivertli ekip, bugünkü antrenmanın ardından tesislerde kampa girdi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ