Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Avrupa Şampiyonası Almanya Joachim Löw, Almanya - Futbol Haberleri

        Bild Gazetesi’nde yer alan listede bulunan birbirinden ilginç kararların ortak özellikleri ise, futbolculara tanınan özgürlükler...

        EŞLER-DOSTLAR KALABİLİR

        Oyuncu eşleri, çocukları ve arkadaşları, maçlardan bir gün sonra otelde kalabilecekler. Almanya Milli Takım Menajeri Oliver Bierhoff’un açıklamalarına göre, ‘Sevgi akşamı’ adlı uygulamanın Portekiz maçıyla başlayacağı belirtildi.

        HAFİF ALKOL İYİDİR

        Joachim Löw, kamp süresince ölçülü olmak kaydıyla bira ve şaraba izin veriyor. Sağlık problemi oluşturmadığı sürece oyuncuların yatmadan önce bir bira içilmesine izin var. Otelde bulunan minibarların toplanmasına da karışılmıyor.

        SİGARA İÇMEK SERBEST

        Deneyimli teknik adam, oyuncuların yemekler ve toplantılar haricinde sigara içmelerine karışmayacağını açıkladı. Aday kadroda sigara kullandığı bilinen tek oyuncu kaleci Tim Wiese.

        FAZLA UZAKLAŞMA!

        Oyuncular otelden dışarı çıkma hakkına da sahip olacaklar. Ancak en geç 23:00’te otele dönmek zorundalar ve otelden en çok 1 saatlik mesafeye uzaklaşabilirler.

        BUGÜN NE GİYSEM!

        Oyunculara her sabah mail aracılığıyla hangi antrenman kıyafetlerinin giyileceği belirtilecek. Bu durum herhangi bir davet için de geçerli olacak.

        SOSYAL MEDYA ÖZGÜRLÜĞÜ...

        Löw, oyuncularının twitter ve facebook kullanımına da karışmayacağını ifade etti. Ancak rakip ya da kendi takım arkadaşları hakkında ileti göndermek yasak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ