Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray UEFA Şampiyonlar Ligi (H) Grubu'ndaki üçüncü maçında yarın Romanya'nın Cluj takımıyla karşılaşacak Galatasaray'ın önemli gol silahı Burak Yılmaz, ''Devler Ligi''nde gol yollarında etkili olamıyor - Futbol Haberleri

        Geçen sezon Trazonspor formasıyla Spor Toto Süper Lig'de 33 gol atarak ''Gol Kralı'' olan, bu sezon ise Galatasaray adına ligde attığı 5 golle dikkatleri üzerine çeken Burak Yılmaz, UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki şanssızlığını ise bir türlü kıramadı.

        Burak, Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor formasıyla UEFA Şampiyonlar Ligi kulvarında çıktığı maçlarda henüz golle buluşamadı.

        16 maçta gol atamadı

        Beşiktaş, Fenerbahçe, Trabzonspor ve Galatasaray formalarıyla Şampiyonlar Ligi'nde elemeler dahil bugüne kadar 16 maça çıkan Burak, gol atmayı başaramadı.

        Galatasaray'a bu sezon başında transfer olan ve geldiğinde kariyerinde 14 Şampiyonlar Ligi maçı istatistiği bulunan Burak, sarı-kırmızılı formayla Manchester United ve Braga maçlarında suskunluğunu bozamadı.

        Özellikle 2-0 yenildikleri Braga maçında yakaladığı fırsatları değerlendiremeyen oyuncu, eleştiri oklarının da hedefi oldu.

        Burak Yılmaz'ın Şampiyonlar Ligi maçları karnesi şöyle:

        2007-2008 Beşiktaş 2 -

        2008-2009 Fenerbahçe 7 -

        2011-2012 Trabzonspor 5 -

        2012-2013 Galatasaray 2 -

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ