Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa ANNE VE KIZI ÖLDÜ! Son dakika haberler: Eskişehir'de Doç. Dr. Filiz Bayrakçı Karel ve kızı Yağmur Karel trafik kazasında can verdi
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Eskişehir'de yürekleri yakan kaza, Odunpazarı ilçesine bağlı Yenikent Mahallesi Zümrüt Caddesi'nde meydana geldi.

        KARŞI YÖNDEN GELEN KAMYONA ÇARPTI

        DHA'da yer alan habere göre Filiz Bayrakçı Karel (47) kullandığı otomobille, karşı yönden gelen M.K. (38) idaresindeki su kamyonuna çarptı.

        ÜÇ YARALI HASTANEYE KALDIRILDI

        Kazada Filiz Bayrakçı Karel, kızı Yağmur Karel ile kamyon şoförü M.K. yaralandı. Yaralılar ambulanslar ile hastaneye kaldırıldı.

        ANNE İLE KIZI KURTARILAMADI

        Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi gören Filiz Bayrakçı Karel ile kızı Yağmur, tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

        ÜNİVERSİTEDEN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

        Öte yandan Eskişehir Teknik Üniversitesi, kazada ölen öğretim üyesi Filiz Bayrakçı Karel ve kızı Yağmur Karel için başsağlığı mesajı yayımladı.

        SORUŞTURMA BAŞLATILDI

        Üniversite mesajında, "Bölümümüz öğretim üyelerinden Doç. Dr. Filiz Bayrakçı Karel ve kızı Yağmur Karel'i kaybetmiş olmanın üzüntüsü içerisindeyiz. Allah'tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve tüm ESTÜ ailesine başsağlığı dileriz" denildi. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

        ANNE KIZ TOPRAĞA VERİLDİ

        AA'da yer alan habere göre Eskişehir Teknik Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Çevre Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Filiz Bayrakçı Karel ve kızı Yağmur Karel'in cenazeleri, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Sağlık, Uygulama ve Araştırma Hastanesi morgundan alınarak öğretim üyesinin görev yaptığı fakülteye getirildi.

        FAKÜLTESİNDE TÖREN DÜZENLENDİ

        Doç. Dr. Karel ve kızının cenazeleri, çalışma arkadaşlarının katılımıyla fakülte önünde düzenlenen törenin ardından ESOGÜ İlahiyat Uygulama Camii'ne taşındı.

        Anne ile kızının cenazeleri, Doç. Dr. Karel'in eşi Serhan Karel ve yakınları, Yağmur Karel'in okul arkadaşları, ESTÜ çalışanları ile çok sayıda kişinin katılımıyla kılınan namazların ardından Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Asri Mezarlığı'na defnedildi.

        ÖNERİLEN VİDEO

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ