Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Bursaspor Bursaspor Kulübü, Beşiktaş'ın, oyuncuları Pablo Martin Batalla ile ilgilendiği iddiasının gerçeği yansıtmadığını bildirdi - Futbol Haberleri

        Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, bir gazetede, "Kartal'da Hedef Batalla" başlığıyla verilen haberde, Beşiktaş'ın, Batalla'yı transfer etmek istediğinin iddia edildiği belirtildi.

        Haberin, içeriği ve kurgusuyla baştan aşağı uydurma olduğu savunulan açıklamada, şöyle denildi:

        "Transfer sezonu yaklaşırken ve dahası ligde rekabet kızışmışken sözleşmesi devam eden futbolcularımızla ilgili bu tarz uydurma haberlerin özellikle zamanlaması çok manidardır. Haberde ismi geçen futbolcumuz Pablo Martin Batalla'nın, kulübümüzle 2014 yılı sezon sonuna kadar sözleşmesi devam etmektedir. Salt bu açıdan bakıldığında bile ilgili haber, haber etiği, gazetecilik ahlakı ve diğer etik değerler açısından talihsizdir. Sorumluluk kuralları açısından da bu tarz haberlerin hazırlanış ve sunuluş biçimi, tazminat ve diğer yasal ve idari müeyyideleri beraberinde getirmektedir. Kulübümüz bu nedenle bu tarz maksatlı haberlere karşı sahip olduğu yasal ve idari başvuru haklarını gerekirse kullanmaktan geri kalmayacaktır."

        Açıklamada, kulüp ile Batalla arasındaki sözleşmenin, karşılıklı memnuniyet ve mutabakat ilkeleriyle uzatılması konusunda çalışmaların son aşamaya geldiği de ifade edildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ